Pennusta perhekoiraksi™ 19,90 € (norm. 59,00 €)

Ei ole yhdentekevää, millaiselle kurssille osallistut koiranpentusi kanssa. Me tiedämme sen.

Kuusi ensimmäistä kuukautta ovat koiranpennun elämässä todella tärkeitä: ne määrittelevät pitkälti, miten pentu tulee suhtautumaan asioihin ja käyttäytymään aikuisena.

Me teimme sinulle ja koiranpennullesi Pennusta perhekoiraksi™ -verkkokurssin, jotta sinun ja koiranpentusi yhteiselämä olisi sujuvaa ja mukavaa.

Tällä verkkokurssilla rakennat sinulle ja koirallesi helpon arjen!

 

Millainen on ILOMME perhekoira? 

Tällä verkkokurssilla koiranpentusi oppii sellaisia arjen taitoja, joiden myötä arkielämä kotona on mukavaa ja helppoa. Pentu oppii kurssilla

 • odottamaan omaa vuoroaan
 • oppii luopumaan pyynnöstä asioista, kuten vaikka lelusta tai lempikengistäsi, joita erehtyy luulemaan puruleluksi
 • hoitotoimen
 • arjen tilanteet kuten esimerkiksi ruokailu tai ovista kulkeminen sujuvat rauhallisesti
 • kynsien leikkaus ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat miellyttävästi
 • pentu osaa rauhoittua tarpeen vaatiessa
 • pentusi osaa oppia uusia asioita ja uuden oppimisesta on tullut yhteinen hauska juttunne
 • pentu oppii, että sen kannattaa pysytellä lähelläsi. Karkaaminen tuntuu tylsälle
 • pentusi osaa luopua käskystä asioista, kuten vaikkapa leluista tai lempikengistäsi, joita erehtyy luulemaan puruleluksi

Neljä perustaitoa

Opinpolku perustuu neljään pennulle koulutettavaan perustaitoon. Nämä tärkeät perustaidot ovat:

 • rauhoittuminen
 • luopuminen
 • oppimisen taidot
 • seuraaminen

Neljän perustaidon ansiosta koirasi oppii käyttäytymään hyvin ja voi nauttia elämästään koirakansalaisena. Taitojen kouluttaminen vahvistaa myös sinun ja pentusi suhdetta.

 

Kenelle opinpolku sopii?

Pennun perustaidot – kurssi sopii kaiken ikäisille koirille, mutta ensisijaisesti olemme tarkoittaneet sen 2-5 kk ikäisille pennuille. Pennusta perhekoiraksi -kurssin jälkeen voit pentusi kanssa  jatkaa opiskelua ILOMME -verkkokoirakoulua  Jirka Vierimaan suunnittelemalla Arkitaidoissa alkuun -kurssilla.

 

 

Pentukurssimme rakenne

Oppitunnit ja harjoitukset

Olemme rakentaneet tämän opinpolun verkossa toimivaksi pentukurssiksi.  Pentukurssilla osallistut neljälle oppitunnille, joista kukin kestää noin 20 min. Oppituntien aikana saat tietää, miksi nämä perustaidot ovat kiltin koiran koulutuksen perusta ja kuinka niitä harjoitellaan.

Näet useiden eri ikäisten ja rotuisten koirien harjoittelevan neljää perustaitoa.  Katsottuasi videoidut oppitunnit, voit alkaa harjoitella asioita itsenäisesti. Juuri silloin kun sinulle ja koirallesi sopii.

Olemme halunneet tehdä harjoittelun mahdollisimman helpoksi. Sen vuoksi järjestimme käytännön harjoitukset lyhyiksi kokonaisuuksiksi, joiden mukana saat selkeät ja tiiviit ohjeet siitä, miten taitoa koulutetaan. Harjoitukset on jäsennelty juuri siihen järjestykseen, missä taidot tulee omaksua ja kaikki turha on jätetty pois.

Näin käytät aikaasi vain oikeiden asioiden tekemiseen ja myös koirasi oppiminen on nopeaa ja tehokasta.

Luennot

Pentukurssiimme kuuluu kaksi luentoa ”Hyvinvointi alkaa ymmärryksestä” ja ”Koiran oppiminen ja tunteet” . Suosittelemme lämpimästi sinua kuuntelemaan nämä mielenkiintoiset puheenvuorot, sillä niistä saat tarvittavaa taustatietoa koirastasi ja sen kyvystä oppia.  Uskomme, että tulet itsekin oppimaan tällä matkalla melkoisesti!

Millaisen koiran saat:

 • pentu on luottavainen ja suhtautuu positiivisesti uusia asioita kohtaan
 • pennustasi kasvaa iloinen ja onnellinen koira
 • hyvä koirakansalainen, joka osaa elää ihmisten maailmassa
 • koirallasi on rauhoittumisen ja luopumisen taidot

Lähde mukaan nyt!

Ostamalla opinpolun saat kaiken verkko-opiskelumateriaalin käyttöösi heti. Voit harjoitella missä ja milloin vain ja kurssimateriaali jää käyttöösi rajattomaksi ajaksi.

 

 

 

Kurssin kouluttaja Harri Katainen

”Tämä kurssi on kiitokseni koirille kaikesta siitä opista ja seurasta, jota ne ovat minulle kaikki nämä vuodet antaneet.

Tämä kurssi on koiria rakastavalta ihmiseltä – toiselle koiria rakastavalle ihmiselle.

Olen elänyt koirien kanssa liki koko ikäni. Ensimmäiset todelliset ystäväni olivat kaikki koiria. Myöhemmin loin uraa koiran-ohjaaja sotilaana, turvallisuusalalla ja lopuksi agilityvalmentajana.

Koirat ovat tehneet minusta sen, kuka olen tänään.

Koko urani olen halunnut pohjata tapani kouluttaa koiria tieteeseen ja testata sen teoriat todeksi. Ajan myötä olen saanut kulkenut koko kentän laidasta toiseen; menneiden aikojen kovista menetelmistä, jossa koiran tottelevaisuus perustui pakotteisiin, nykyisiin pehmeisiin menetelmiin, jossa kontrolli koiraan syntyy myönteisen tunnesiteen kautta.

En ole ylpeä kaikesta siitä, miten olen urani alkuajoilla koiria kouluttanut ja osan jättäisin mielelläni tekemättä, jos voisin palata ajassa taaksepäin. Onneksi voin kuitenkin näin työni kautta antaa mahdollisimman monelle koiralle lisää hyvinvointia arkeen ja auttaa väärin ymmärrettyjä koiria tulemaan ymmärretyksi.

Aikojen saatossa käsityksemme koirasta on muuttunut mekaanisesta viettiensä ohjaamasta ja ärsykkeisiin refleksin omaisesti reagoivasta tiedottomasta olennosta älykkääksi persoonaksi, jolla on kyky tuntea kaikki ne tunteet mitä meidän ihmistenkin voi olettaa tuntevan.

Vielä tänäkin päivänä koirat mielletään usein väärin. Siksi olen halunnut tehdä tämän kurssin. Tässä on kaikki se mitä tiedän koirista ja mitä olen kerännyt liki 40 vuotisen urani varrelta. Tämä on paras kurssi, joka koirille on koskaan tehty.”

Mitä meistä on sanottu?

Katso täältä käyttäjiemme palautetta ILOMME verkkokursseista.

Aloita tänään, koska koirasi on sen arvoinen!

 

 

Tarjous 19,90 € (norm. 59,00 €)

Tarjous voimassa 31.12.2023 saakka.
Kurssi ja sen sisällöt on katsottavissa 31.12.2023 saakka. Tämän jälkeen kurssi poistuu ILOMME-palvelusta.

Jaa ystävillesi: