Joka koiran arkitaidot 14,00 € (norm. 49,00 €)

Yhdessäoloa, välittämistä ja perustaitoja. Siitäkö on hyvä koira-arki tehty?

Hyvä ja sujuva koira-arki on monien tekijöiden summa. Siihen kuuluu yhdessäoloa, lenkkeilyä tai harrastamista; aktiivista tekemistä ja välillä vain rapsutuksia ja loikoilua. On olemassa kuitenkin taitoja, joita ihan kaikki koirat tarvitsevat eläessään arkea ihmisten maailmassa ihmisten kanssa. Näiden taitojen kouluttaminen ja hallitseminen tekee yhteisestä elämästänne helpompaa ja sujuvampaa – samalla myös suhteestanne tulee vahvempi ja onnellisempi.

Me olemme koonneet tämän opinpolun sinun avuksesi. Opinpolkuun kuuluu kuusi erillistä kurssia ja seuraamalla tätä polkua koulutat koirallesi seuraavat tarpeelliset arkitaidot:

Pääset tutustumaan koirasi tapaan oppia ja tuntea ILOMME-kouluttaja Harri Kataisen Koiran oppiminen ja tunteet -luennolla. Myös Uusien asioiden kohtaaminen -kurssi pitää sisällään Harrin luennon koiran kokemasta stressistä.

ILOMME syntyi, koska meillä on vahva halu tehdä maailmasta parempi paikka lisäämällä onnellista kumppanuutta ihmisten ja eläinten välillä. Me haluamme, että ihminen ja eläin oppivat yhdessä. Ilolla.

Tämän tunteen ja halun haluamme jakaa myös sinulle. Haluamme, että sinulla ja koirallasi on paras mahdollinen yhteinen arki ja elämä.

Lähde mukaan opinpolulle ja kouluta koirallesi vahvat arkitaidot!

Tarjous 14,90 € (norm. 49,00 €)

Tarjous voimassa 30.6.2023 saakka.
Kurssi ja sen sisällöt on katsottavissa 30.6.2023 saakka. Tämän jälkeen kurssi poistuu ILOMME-palvelusta.

Jaa ystävillesi: