Tervetuloa ILOMME – koirankoulutuspalveluun verkossa!

 

ILOMME edistää onnellista kumppanuutta

ILOMME tarjoaa positiivisen vahvistamisen menetelmiin perustuvia verkkokursseja koiran koulutukseen. Tiedämme, että iloinen ja onnellinen koira oppii parhaiten. Tämän vuoksi kaikissa koulutuksissamme kiinnitetään erityistä huomiota koiran tunnetilaan.

Etsitkö käytännön ohjeita? Ei hätää! Selaa sivua vielä hieman pidemmälle! Mutta ensin…

ILOMME on turvallinen ja eettinen menetelmä aloittaa koiraharrastus ensimmäistä kertaa. Se sopii sinulle myös silloin, kun haluat muuttaa vanhaa kouluttamisen mallia positiivisen vahvistamisen polulle. Kaikki verkkokurssimme ovat käytössäsi rajattoman ajan ja voit palata niihin yhä uudelleen ja uudelleen.

ILOMME polkusi alkaa koiran ymmärtämisestä ja etenee siitä omien koulutustaitojesi kartuttamiseen. Kun taitosi koirankouluttajana ovat kehittyneet, alat rakentaa kivijalkaa, eli opiskella koira-arjen perustaitoja. Kivijalan päälle voidaan sitten rakentaa erilaisia erityistaitoja haluamiisi koiraharrastuslajeihin.

 

Seuraamalla ILOMME koulutuspolkua:

 • kommunikaatio koirasi kanssa paranee
 • koulutat luotettavan, varman ja iloisesti tottelevan koiran
 • voit harjoitella itsenäisesti silloin kun sinulle sopii

Kulje koulutuspolkuamme ja koirastasi tulee sinulle kumppani, joka pystyy toimimaan ihmisten maailmassa ihmisten säännöillä, stressaantumatta.

Suosittelemme etenemään palvelussa seuraavasti:

1. Tutustu ensin Kouluttajan ABC osion ilmaisiin kursseihin.

Tunne koirasi
 • Tällä kurssilla opit perusasioita koirasta
Termit ja käsitteet kouluttajalle
 • Kurssilla varmistat, että tunnet koulutussanaston
Kouluttajan kehämalli
 • Kurssilla opit, kuinka kehityt tehokkaan ja positiivisen kouluttamisen mestariksi
Hyvinvointi alkaa ymmärryksestä
 • Luennolla opit ymmärtämään koiraasi paremmin ja luot perustan hyvälle suhteelle lemmikkisi kanssa.

2. Olet nyt valmis ensimmäiseen harjoitukseen!

Peruskäytösten avulla ennaltaehkäiset ongelmakäytöksiä. ILOMME koulutusmenetelmän ydin on neljä peruskäytöstä: oppimisen taidot, rauhoittuminen, luopuminen ja seuraaminen. Ne ovat jokaisen koiran arkisia taitoja, jotka helpottavat sekä lemmikin että omistajan elämää. Mielestämme perustaitojen hyvä hallinta parantaa jokaisen lemmikin elämänlaatua merkittävästi.

 

Oppimisen taidot, naksutin ja kohteen kosketus
 • Kurssilla koirasi oppii oppimaan! Kun koirasi on oppinut oppimisen logiikan, voit kouluttaa sille vaativampiakin asioita suhteellisen helposti ja nopeasti.
Itsehillinnän perusteet 
 • Kurssilla koirasi oppii hillitsemään mielitekojaan: joskus paras tapa saavuttaa asioita on olla tekemättä mitään.
Rauhoittuminen omalle paikalle
 • Kurssilla koulutat koirallesi taitoja, joilla hän voi hallita myös mielentilaansa.
Seuraaminen, luoksetulon perusteet 
 • Kurssilla alat luomaan luottamuksellista suhdetta koiraasi. Kun taito on hallussa, koirasi ei enää koskaan karkaa.
ILOMME on verkkopalvelu, jonka missiona on lisätä empaattisuutta sekä ihmisten kesken että myös ihmisten suhteessa eläimiin.
Haluamme parantaa mahdollisimman monen eläimen elämänlaatua helpottamalla ihmisten ja eläinten välistä kommunikaatiota.

Tervetuloa rakentamaan ONNELLISTA KUMPPANUUTTA!

Mutta miten verkkopalvelussa opitaan?

Kaipaatko käytännöllisempiä ohjeita? Ovatko linkit tai kurssit hukassa? Jatka lukemista – seuraavassa opastamme käytännön asioissa!

Kuinka pääsen aloittamaan harjoittelun?

Kun ilmaismateriaalit eivät enää riitä ja haluat oppia lisää, sinun on hankittava joko jäsenyys tai yksittäisiä kursseja. Jäsenyydellä pääset käsiksi aivan kaikkeen yhdellä hinnalla, koko tilauksesi voimassaoloajan! Jäsenyyden voit perua milloin tahansa. Yksittäin ostamasi kurssi taas on käytettävissäsi ikuisesti – mutta pääset käsiksi vain siihen. Kumpi vaihtoehto sinulle sopii parhaiten?

Kurssi vs jäsenyys

Tarvittaessa voit kurkata vielä tarkemmat ohjeet jäsenyyden hankkimisesta tai kurssin ostosta täältä.

Jäsenyyden tai kurssin hankittuasi pääset oppimisen pariin! Tutki etusivua tai hyppää suoraan lempikategoriaasi, valitse kiinnostava kurssi ja aloita koska tahansa, missä tahansa!

Miten seuraan oppimistani?

Roomaa ei rakennettu päivässä, ja harva kurssi tai taito ilmestyy taskuun kertaheitolla! Siksi rakensimme sivustoon monta näppärää tapaa palata siihen, mihin jäit – ja tietää, paljonko on jäljellä ja mitä aiot seuraavaksi tehdä.

Jokaisen kurssin kaikista harjoituksista löytyy lopusta vihreä palkki ja nappi “merkitse harjoitus suoritetuksi”. Kun klikkaat tästä aina seuraavaan harjoitukseen siirtyessäsi, voit seurata etenemistäsi ja palata helposti jatkamaan.

Kurssin etusivu paljastaa kaikki valmiiksi tulleet harjoitukset: otsikon alle ilmestyy vihreä suoritusmerkintä. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa paikka, jossa edistymisesi näkyy – ja tarjoamme useamman oikopolun suoraan siihen, mihin jäit.

Nopein tapa jatkaa harjoituksia on heti sisään kirjauduttuasi: jäsenenä näet heti etusivulla viimeksi tekemäsi harjoitukset, joita pääset yhdellä klikkauksella jatkamaan!

Laajemman katsauksen edistymisestäsi löydät kuitenkin omilta sivuilta.

 

Oma tili on paikka, josta voit helposti seurata kaikkea mitä kanssamme opit, sekä hallinnoida tilaustasi ja tietojasi! Omista kursseista löydät kaikki kurssisi: viimeksi harjoitellut, ikiomiksi ostetut, sinulle suositellut ja jo oppimasi. Aloittaessasi sivu on ehkä tyhjä, mutta täyttyy nopeasti, kun seikkailet palvelussamme.

Keltaisella erotat ne kurssit, jotka sinulla on harjoittelussa. Kurssia klikkaamalla pääset hyppäämään suoraan viimeisimpään tekemääsi harjoitukseen. Oppimistasi seuraat kätevästi kuvan alla olevasta palkista, ja kuvan päällä näet seuraavan harjoituksen nimen.

Mietityttääkö, mitkä kurssit olet ostanut ihan itsellesi? Mitkä pysyvät käytettävissäsi, vaikka jäsenyytesi katkeaisi? Ne ovat omilla sivuillasi sinisiä!

Voit tietenkin myös aina palata kurssiin, jonka kaikki harjoitukset olet suorittanut loppuun. Kokonaan käymäsi kurssit ovat vihreitä. Jos haluat aloittaa niiden opiskelun uudelleen, voit milloin tahansa merkata harjoituksen tai harjoitukset tekemättömäksi. Silloin kurssi muuttuu keltaiseksi ja näkyy sinulla jälleen työn alla.

Käytkö valmennusryhmässä, jota pitää ILOMME -yhteistyökouluttaja? Valmentajasi on voinut suositella sinulle tiettyjä kursseja, kotiläksyinä tai muuten vain! Nämä kurssit näkyvät omilla sivuillasi violetilla. Kaikkea suositeltua ei ole kuitenkaan pakko aloittaa – voit poistaa kurssin roskakori-ikonista, ja järjestää suositeltuja kursseja vaikkapa kiinnostavuuden mukaan raahaamalla.

Miten suunnittelen oppimistani? Miten jaottelen kursseja eri aiheisiin tai eri koirien kanssa tehtäväksi? Mihin talletan kiinnostavat kurssit, joita en ole vielä aloittanut?

Voit helposti suunnitella ja jäsentää oppimistasi opinpolkuina. Oman tilisi “Omat opinpolut” -välilehdellä voit luoda, poistaa ja muokata kursseista haluamiasi kokonaisuuksia. Voit tallettaa kaikki kiinnostavat kurssit itsellesi loogisina kokonaisuuksina, sen sijaan, että etsisit niitä erikseen kaikkien kurssiemme joukosta! Säästä aikaasi ja hermojasi – kerran luotuun opinpolkuun on myöhemmin helppo ja nopea tarttua.

Opinpolun voit itse nimetä, koota, järjestellä ja tarvittaessa poistaa. Lisätietoja opinpolkujen käytöstä löydät täältä.

 

Mistä löydän apua?

Kaipaatko apua kiperään koulutustilanteeseen? Ota yhteyttä kouluttajiimme hyödyntämällä Etävalmennus . Vertaistukea ja juttuseuraa löydät myös ILOMME somesta, ja erityisesti facebook-ryhmästä ILOMME-tiimi . Voit aina kysyä apua myös harjoituksen alla kommenttikentässä.

Ovatko sivun toiminnot hukassa, mietityttääkö jäsenyyden hankkiminen, voimassaolo tai peruminen? Takkuaako jokin sivujen käytössä, onko jokin paikka hukassa? Kokeile, olisiko näin käynyt muillekin, ja kurkkaa Usein kysytyt kysymykset .

Ihmetyttääkö vieläkin? Kysy ihmeessä! Löydät meidät sähköpostilla osoitteesta tiimi@ilomme.fi tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta!

Jaa ystävillesi: