Tervetuloa ILOMME-koirankoulutuspalveluun verkossa!

 

ILOMME tarjoaa positiivisen vahvistamisen menetelmiin perustuvia verkkokursseja ja luentoja koirankoulutukseen. Olemme valinneet parhaista parhaat kouluttajat, jotta sinä saat nauttia mahdollisimman laadukkaista kursseista ja luennoista. Me tiedämme, että iloinen ja onnellinen koira oppii parhaiten. Tämän vuoksi kaikissa koulutuksissamme kiinnitetään  huomiota koiran hyvinvointiin ja koiralähtöisyyteen.

ILOMME on turvallinen ja eettinen verkkoalusta aloittaa koiraharrastus ensimmäistä kertaa. Se sopii sinulle myös silloin, kun haluat muuttaa vanhaa kouluttamisen mallia positiivisen vahvistamisen polulle. Uskomme, että pystymme tarjoamaan sinulle mielenkiintoista ja hyödyllistä materiaalia, vaikka olisitkin jo konkariharrastajan tasoa. Kaikki verkkokurssimme ovat käytössäsi rajattomasti ja voit palata niihin yhä uudelleen ja uudelleen, juuri silloin ja juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii.

Meille on tärkeää, että opit ovat viimeistä huutoa, teoriat hiottu huippuunsa ja materiaali noudattaa koirien hyvinvointia edistävää koiralähtöistä ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa koulutusta. Siksipä materiaaleja uudistetaan jatkuvasti. Uudistusten myötä materiaaleja joskus myös poistuu sivuilta. Ei kuitenkaan huolta, asiasta ilmoitetaan aina ennakkoon kunkin kurssin sivulla, useita kuukausia ennen materiaalin poistumista. Ehdit siis rauhassa opiskella teoriat loppuun ja tehdä viimeisetkin harjoitukset! Ja tämähän siis vain tarkoittaa sitä, että jotakin parempaa on tulossa tilalle!

 

ILOMME-palvelu sopii sinulle esimerkiksi, jos

Aloita ILOMME-matkasi jo tänään!

 

 

Tervetuloa rakentamaan ONNELLISTA KUMPPANUUTTA!

 

Mutta miten verkkopalvelussa opitaan?

 

Tässä sinulle ohjeita ILOMME-palvelun käyttöön

 

Aihealueet löytyvät sivun yläosasta sekä Kurssit-valikosta

 

Nurkkapöytä

Nurkkapöytään on koottu sinulle kaikki tarpeellinen helposti saataville. Nurkkapöydästä löydät tietoa jäsenyydestä, ilmaisia artikkeleita sisältävän blogin, aina kaikille ilmaisen ILOMME Podcastin, luennot, kouluttajat sekä tietenkin tarjouksessa olevat kurssit ja luennot.

Luennot

Täältä löydät kaikki ILOMME-palvelun luennot, myös ilmaiset luennot.

Koira-arki

Koira-arjesta löydät kaiken, mitä koira-arkeesi tarvitset kurssien ja luentojen muodossa.

Rally-toko

Jos lajisi on rally-toko tai mietit, että mitä ihmettä se edes on, suuntaa tänne!

Agility

On agilityhaasteesi iso tai pieni, täältä löydät varmasti sinulle sopivan kurssin tähän vauhdikkaaseen lajiin.

Hajutyöskentely

Nose work ja hajujen kiehtova maailma odottaa sinua täällä!

Hyvinvointi

Hyvinvointi ja terveys on kaiken arjen ja harrastamisen perusta, siksi sille on varattu kokonaan oma osuutensa.

 

Kuinka pääsen aloittamaan harjoittelun?

Kun ilmaismateriaalit eivät enää riitä ja haluat oppia lisää, sinun on hankittava joko jäsenyys tai yksittäisiä kursseja. Jäsenyydellä pääset käsiksi aivan kaikkeen yhdellä hinnalla, koko tilauksesi voimassaoloajan! Jäsenyyden voit perua milloin tahansa. Yksittäin ostamasi kurssi taas on käytettävissäsi niin pitkään, kuin kurssi löytyy ILOMMEn palvelusta – mutta pääset käsiksi vain siihen.

Tarvittaessa voit kurkata vielä tarkemmat ohjeet jäsenyyden hankkimisesta täältä.

Jäsenyyden tai kurssin hankittuasi pääset oppimisen pariin! Tutki etusivua tai hyppää suoraan lempikategoriaasi, valitse kiinnostava kurssi ja aloita koska tahansa, missä tahansa!

 

Miten seuraan oppimistani?

Roomaa ei rakennettu päivässä, ja harva kurssi tai taito ilmestyy taskuun kertaheitolla! Siksi rakensimme sivustoon monta näppärää tapaa palata siihen, mihin jäit – ja tietää, paljonko on jäljellä ja mitä aiot seuraavaksi tehdä.

Jokaisen kurssin kaikista harjoituksista löytyy lopusta vihreä palkki ja nappi ”merkitse harjoitus suoritetuksi”. Kun klikkaat tästä aina seuraavaan harjoitukseen siirtyessäsi, voit seurata etenemistäsi ja palata helposti jatkamaan.

Kurssin etusivu paljastaa kaikki valmiiksi tulleet harjoitukset: otsikon alle ilmestyy vihreä suoritusmerkintä. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa paikka, jossa edistymisesi näkyy – ja tarjoamme useamman oikopolun suoraan siihen, mihin jäit.

Nopein tapa jatkaa harjoituksia on heti sisään kirjauduttuasi: jäsenenä näet heti etusivulla viimeksi tekemäsi harjoitukset, joita pääset yhdellä klikkauksella jatkamaan!

Laajemman katsauksen edistymisestäsi löydät kuitenkin omilta sivuilta.

 

Oma tili on paikka, josta voit helposti seurata kaikkea mitä kanssamme opit, sekä hallinnoida tilaustasi ja tietojasi! Omista kursseista löydät kaikki kurssisi: viimeksi harjoitellut, ikiomiksi ostetut, sinulle suositellut ja jo oppimasi. Aloittaessasi sivu on ehkä tyhjä, mutta täyttyy nopeasti, kun seikkailet palvelussamme.

Keltaisella erotat ne kurssit, jotka sinulla on harjoittelussa. Kurssia klikkaamalla pääset hyppäämään suoraan viimeisimpään tekemääsi harjoitukseen. Oppimistasi seuraat kätevästi kuvan alla olevasta palkista, ja kuvan päällä näet seuraavan harjoituksen nimen.

Mietityttääkö, mitkä kurssit olet ostanut ihan itsellesi? Mitkä pysyvät käytettävissäsi, vaikka jäsenyytesi katkeaisi? Ne ovat omilla sivuillasi sinisiä!

Voit tietenkin myös aina palata kurssiin, jonka kaikki harjoitukset olet suorittanut loppuun. Kokonaan käymäsi kurssit ovat vihreitä. Jos haluat aloittaa niiden opiskelun uudelleen, voit milloin tahansa merkata harjoituksen tai harjoitukset tekemättömäksi. Silloin kurssi muuttuu keltaiseksi ja näkyy sinulla jälleen työn alla.

Käytkö valmennusryhmässä, jota pitää ILOMME -yhteistyökouluttaja? Valmentajasi on voinut suositella sinulle tiettyjä kursseja, kotiläksyinä tai muuten vain! Nämä kurssit näkyvät omilla sivuillasi violetilla. Kaikkea suositeltua ei ole kuitenkaan pakko aloittaa – voit poistaa kurssin roskakori-ikonista, ja järjestää suositeltuja kursseja vaikkapa kiinnostavuuden mukaan raahaamalla.

Miten suunnittelen oppimistani? Miten jaottelen kursseja eri aiheisiin tai eri koirien kanssa tehtäväksi? Mihin talletan kiinnostavat kurssit, joita en ole vielä aloittanut?

Voit helposti suunnitella ja jäsentää oppimistasi opinpolkuina. Oman tilisi ”Omat opinpolut” -välilehdellä voit luoda, poistaa ja muokata kursseista haluamiasi kokonaisuuksia. Voit tallettaa kaikki kiinnostavat kurssit itsellesi loogisina kokonaisuuksina, sen sijaan, että etsisit niitä erikseen kaikkien kurssiemme joukosta! Säästä aikaasi ja hermojasi – kerran luotuun opinpolkuun on myöhemmin helppo ja nopea tarttua.

Opinpolun voit itse nimetä, koota, järjestellä ja tarvittaessa poistaa. Lisätietoja opinpolkujen käytöstä löydät täältä.

 

Mistä löydän apua?

Kaipaatko apua kiperään koulutustilanteeseen? Ota yhteyttä kouluttajiimme hyödyntämällä Etävalmennus . Vertaistukea ja juttuseuraa löydät myös ILOMME somesta, ja erityisesti facebook-ryhmästä ILOMME-tiimi . Voit aina kysyä apua myös harjoituksen alla kommenttikentässä.

Ovatko sivun toiminnot hukassa, mietityttääkö jäsenyyden hankkiminen, voimassaolo tai peruminen? Takkuaako jokin sivujen käytössä, onko jokin paikka hukassa? Kokeile, olisiko näin käynyt muillekin, ja kurkkaa Usein kysytyt kysymykset .

Ihmetyttääkö vieläkin? Kysy ihmeessä! Löydät meidät sähköpostilla osoitteesta ilomme@ilomme.fi

Jaa ystävillesi: