Sponsorointi

luoksetulo

 

Etsitkö sponsoria tapahtumalle, yhdistykselle tai ehkä itsellesi? Oletko aktiivinen koiraharrastaja tai aktiivisen harrastusseuran jäsen? Ilomme sponsoroi yhdistyksiä ja niiden tapahtumia sekä yksittäisiä koiraharrastajia. Kurkkaa ehdot alta ja hae ILOMME-sponssia.

 

Yhdistykset ja seurat

Ilomme sponsoroi seurojen ja yhdistysten tapahtumia, kuten virallisia kisoja ja kokeita. Yhdistykset voivat hakea tapahtumilleen sponsorointia ympäri vuoden, kuitenkin hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Ilomme sponsoroi vain tapahtumia, joissa ei ole sponsorina kilpailevaa yritystä.

Vuonna 2022 Ilomme on sponsoroinut muun muassa Kuopion Rallykoirien Match Show -tapahtumaa ja virallisia rally-tokokilpailuita sekä Kemin koiraharrastajien Match Show -tapahtumaa.

Hae tapahtumasponsorointia laittamalla sähköpostia ilomme@ilomme.fi
Kerro viestissä ainakin seuraavat asiat:

  • Mihin tapahtumaan sponsorointia haetaan?
  • Milloin kyseinen tapahtuma järjestetään?
  • Paljonko on odotettu kävijämäärä tapahtumassa?
  • Millainen palkintotarve on eli mitä palkintoja tarvitsette ja paljonko?
  • Miten Ilomme näkyy tapahtumassa?

 

Tarvitsetko muunlaista sponsorointia yhdistykselle? Laita vapaamuotoinen hakemus saana@ilomme.fi, niin katsotaan onko Ilommen mahdollista lähteä mukaan sponsorointiin.

 

Koiraharrastajat

Oletko intohimoinen koiraharrastaja? Onko lajinasi nosework, rally-toko tai kenties agility? Kilpailetko, treenaatko ja päivitätkö treeneistä someen tai blogiin aktiivisesti? Jos vastasit edes osaan kysymyksistä kyllä, jatka lukemista ja hae Ilomme-sponssia itsellesi!

Ilomme sponsoroi vuosittain muutamia koiraharrastajia, jotka vievät koiraharrastamista eteenpäin koiran hyvinvointi etusijalla. Kouluttamisen ja kilpailemisen on ehdottomasti oltava koiralähtöistä, positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa ja koiran hyvinvoinnin huomioivaa.

Sponsorointi jakautuu kahteen puolivuosittaiseen lohkoon. Kevätkauden (tammikuu-kesäkuu) sponsoroinnit haetaan edeltävän marraskuun aikana. Syyskauden (heinäkuu-joulukuu) sponsoroinnit haetaan edeltävän toukokuun aikana. Kevätkauden 2023 (1.1.-30.6.2023) sponsorointia voit hakea 1.-30.11.2022.

Jätä vapaamuotoinen hakemus sponsoroinnista saana@ilomme.fi otsikolla ”Harrastajasponsorointi”. Kerro hakemuksessa ainakin seuraavat asiat:

  • Kuka olet ja millaisen porukan kanssa harrastat?
  • Mitä harrastat ja miksi juuri sitä lajia?
  • Mihin tarvitset sponsorointia ja millaisesta summasta on kyse?
  • Millaista näkyvyyttä voit Ilommelle tarjota sponsoroinnin myötä?
  • Vapaa sana 🙂

 

 

Jaa ystävillesi: