Sanni Kariniemen LIVEkoulutus KUOPIOSSA 29.-30.9.2018

Sanni Kariniemi kouluttaa ajattelevia agilitykoiria livenä Kuopiossa.

Se olisi nyt ensimmäisen Ilomme LIVEkoulutuksen aika! On kyllä huikeaa miten elämä ja ILOMME on mennyt eteenpäin ihan huimaa vauhtia. Vasta remontoidussa Koiramekassa meillä on ihan oma kenttäkin. Kyllä kelpaa jatkossa kuvata ja kutsua huippuja kouluttajia pitämään workshoppeja Suomen suurimpaa koiraurheilun mekkaan. Koiraurheiluajeista laajenemme ensin agilitystä nose workin puolelle ja uutta on luvassa nyt yhä nopeammalla tahdilla jatkossa. Nyt on niin sanotusti kuvaussää kohdillaan.. aina!

Ensimmäinen LIVEkoulutus on huippuagilitystä! Sanni Kariniemi on tunnettu ja arvostettu agilityurheilija joka panostaa mm. koiran kuunteluharjoituksiin, keskittymiseen ja maksimaalisen suorituksen rakentamiseen. Sannilta onkin tulossa palveluumme lisäksi ajattelevan agilitykoiran verkkokurssi.

Lisää uutisia ihan pian lisää, nyt kuitenkin ole nopea ja ilmoittaudu Kuopioon mahtavalle agilityviikonlopulle! Alla postaus somesta:

———-

Onko In-In jo hallussa? Mikä ihmeen siksik tai vekvek? Kuinka opettaa koiraa kuuntelemaan ja ajattelemaan itse agilityradalla? Kuinka valita oikea ohjaussysteemi joka tukee koirakossa molempien vahvuuksia?

Laita jo kalenteriisi ylös! Lisää infoa tulossa pian. Ilmoittautuminen alkaa silti heti!

Sanni Kariniemi tulee kouluttamaan livenä Kuopioon syyskuun lopulla 29.-30.9.2018! Kurssipaikkana Suomen suurin koirakansan keskuspaikka, Koiramekka (www.koiramekka.fi)

Kurssiviikonlopulle mahtuu 16 koirakkoa, joten ole nopea! Viikonlopun hinta on 125€/koirakko. Voit osallistua myös vain yhdelle päivälle hintaan 69€/koirakko. Päivä koostuu kompaktista 2h treenistä, jossa on neljä koirakkoa per ryhmä.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: tiimi@ilomme.fi

p.s. Myös kuuntelemalla oppii. Olet tervetullut seuraamaan Sannin oppeja myös kentän laidalta!

 

—————

Lisäksi lupaamme kurssilaisille hyvän edun Sannin verkkokurssin ostamisesta

HUIPPUA NÄHDÄ TEITÄ KUOPIOSSA!

Jaa ystävillesi:

Lisää kommentti