Sanni Kariniemen Ajatteleva agilitykoira -verkkokurssi on nyt kaupassa!

Sanni Kariniemen -verkkokurssin tarjous voimassa vuoden loppuun.

Ajattelava agilitykoira on harppaus eteenpäin nopeudessa, estevarmuudessa tai hauskan määrässä. Aito vuorovaikutus agility radalla antaa kokemuksen jollaista ei voi kokea missään muualla. Suosittelen tätä kurssia kaikille agilityä harrastaville ja se sopii kaiken ikäisille ja tasoisille koirille ja ohjaajille.

Osta Sanni Kariniemen Ajatteleva agilitykoira -verkkokurssi nyt ja siitä riittää harjoiteltavaa sinulle pitkäksi aikaa! (kurssin suorittaminen ei ole sidottu aikaan). Tässä paketissa harjoituksia ja videoita on useita kymmeniä. Tule mukaan heti!

kurkkaa kurssin sisältöä täältä!

Lisäksi Sagin lisenssinhaltijat huomio!

ILOMMEn ja Suomen Agilityliiton yhteistyön puitteissa tarjoamme Sanni Kariniemen Ajatteleva agilitykoira -kurssin etuhintaan lisenssinhaltijoille.

Etuhinta 99€ on voimassa vuoden loppuun.

Etuhintaan oikeuttavan alennuskoodin saat omalta seuraltasi, Putkeen-lehdestä tai lähettämällä meille kuvan lisenssistäsi (facebook, sähköposti tai chat).

Nyt treenaamaan!

Osta kurssi TÄSTÄ!

Jaa ystävillesi:

Yksi kommentti “Sanni Kariniemen Ajatteleva agilitykoira -verkkokurssi on nyt kaupassa!”

 • tuija.vikman56
  tuija.vikman56 sanoo:

  Moi,
  Ostin tuon kurssin ajatteleva agilitykoira hiljattain,silloin en tiennyt tuosta tarjoushinnasta,joten ostin sen 159€ hintaan.Minulla on lisenssi ja olen hankkinut lisenssin ensivuodeksikin☺️☺️.En ole kyllä kokonaan kurssia vielä maksanutkaan.Ehkä sitä hintaa nyt kuitenkaan ei voi enää halvemmaksi minun kohdallani muuttaa🤔
  Yst.Terv.
  Tuija

Lisää kommentti