Minne Herr Günther voisi mennä kesätöihin?

Moi, minä olen Herr Günther ja etsin itselleni kesätöitä.

Olen tottunut työntekijä jolla on kattava työkokemus. Ammatiltani olen agilitykoira joskin viime kerrasta on kulunut jo vähän aikaa. Omasta puolestani voisin kyllä vielä aksailla, mutta omistajani on toista mieltä. ”Eläkkeellä” -hän vain toistelee aina kulmiaan mutristellen. Kisa- ja treenireissuillakaan en pääse enää osallistumaan.

Vaikka eläkkeellä on ihan kiva olla, tekee mieleni välillä liata tassut oikein kunnolla. Täällä kotona olenkin ruopannut takapihan mutaputrakkoa ja harventanut omenapuita. Valitettavasti tässä työpaikassa ei vaan osata arvostaa mun työnjälkeä.

Sattuisiko sinulla olemaan minulle sopivaa kesätyöpaikka? Voisin paimentaa sun lampaita, oppia tokoa tai vaikka kaivaa sun kukkapenkkiä. Namipalka riittää jos saan sohvapaikan sun kainalosta.

Olen tottunut koiriin ja luonteeltani helppoa seuraa. Lapsia, kissoja tai muita pokemoneja meillä ei ole ollut, mutta tulen kyllä toimeen kaikkien kanssa. Omistajaltani saa kysyä suosituksia.

Jos sinulta löytyy minulle kesätyöpaikka, ota yhteyttä! Olisi kiva kuulla sun tarjous ja perheestä jossa majoitun. Laita viestiä tohon alla olevaan tekstikenttään niin ollaan yhteydessä. WUH!!

Terveisin:
Kesäkoira Herr Günther

PS. Kuvat olis kivoja

Jaa ystävillesi:

Lisää kommentti