Miksi kannattaa rekisteröityä ILOMME tiimin jäseneksi?

Liittymällä ILOMME tiimiin, sanot julkisesti ”Minä kannatan onnellista kumppanuutta koirani kanssa. Tunnustan, että koirallani on tunteet ja haluan kouluttaa häntä positiivisilla menetelmillä.”

Tervetuloa, ILOMME tiimissä me kaikki ajattelemme samoin!

ILOMME on rakennettu avuksesi arkeen; kun haluat saada luotettavaa tietoa positiivisesta kouluttamisesta ja haluat kouluttaa koiraasi itsenäisesti. Joka päivä ei ole mahdollista harjoitella oman kouluttajan silmien alla tai kouluttajan luo on yksinkertaisesti liian pitkä matka. ILOMME harjoitukset tukevat ja ohjaavat teitä jokapäiväisessä harjoittelussa, joka ei ole sidottu aikaan tai paikkaan.

Merkitse suorituksesi, jatka siitä mihin jäit ja seuraa edistymistäsi

Rekisteröitymällä ILOMME -palveluun, voit merkitä ilmaisetkin kurssit omiin kursseihisi ja merkitä harjoituksia suoritetuksi. Tällöin pystyt aina jatkamaan harjoittelua siitä, mihin viimeksi jäitte. Oma opinpolkunne alkaa muodostua ja pian huomaat, kuinka paljon jo osaattekaan!

Monet jatkotason kurssit edellyttävät perustaitojen hallintaa, jolloin voit kätevästi tarkistaa, joko vaadittavat taidot on teillä suoritettuna. Suorittamanne kurssit säilyvät omassa opinarkistossanne ja voit palata niihin milloin tahansa. Rekisteröityneenä käyttäjänä pystyt myös jatkuvasti  seuraamaan etenemistänne valitsemallasi kurssilla.

 

 

ILOMME tiimin jäsenenä pystyt myös tallentamaan omia harjoitusvideoitasi, jakamaan niitä muille ja saamaan vinkkejä muiden käyttäjien jakamista harjoitusvideoista. Rekisteröityneille käyttäjille on nyt luotu myös mahdollisuus kysyä ja kommentoida harjoituksia palvelun kautta. Saatat löytää ratkaisun ongelmaasi muiden käyttäjien kommenteista tai saat vastauksen ILOMME eläintenkouluttajalta.

Rekisteröitymisen hyödyt:

  • Voit merkitä myös ilmaiset kurssit omiin kursseihisi.
  • Voit tallentaa harjoituksia suoritetuksi.
  • Alat rakentaa sinun ja koirasi yhteistä opinpolkua.
  • Voit jatkaa harjoittelua siitä, mihin viimeksi jäit.
  • Voit tallentaa videoita harjoituksistasi ja jakaa niitä muille.
  • Voit kysyä tai kommentoida harjoituksia.
  • Saat ensimmäisenä tietoa uusista kursseista ja tarjouksistamme.
  • Kannatat onnellista kumppanuutta koirasi kanssa.

ILOMME tiimiin rekisteröityminen on täysin ilmaista.

Aloita matkasi kohti onnellista kumppanuuta ja rekisteröidy tänään!

Jaa ystävillesi:

Lisää kommentti