Lisätietoja

ILOMME on Aniverse Oy nimisen yrityksen tarjoama palvelu. Aniverse Oy syntyi kesällä 2017 kolmen ystävyksen halusta tehdä hyvää. Auli, Harri ja Tiina olivat kaikki elämässään vaiheessa, jossa he halusivat luoda itselleen eettisen työpaikan, lisätä empaattisuutta niin ihmisten kesken kuin ihmisten suhteessa eläimiin sekä parantaa mahdollisimman monen eläimen elämänlaatua helpottamalla ihmisten ja eläinten välistä kommunikaatiota. Tästä syntyi ILOMME.

 

Mikä ILOMME on?

Tämä palvelu on meidän ilomme; ihana työpaikka, tuote, jota voi myydä hyvällä omallatunnolla ja ilosanomamme eläinten älykkyydestä. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kokea sen kylmiä väreitä aikaansaavan kokemuksen, kun ihmisen ja eläimen välille syntyy sanaton yhteys. ILOMME tarjoaa tämän yhteyden rakentamiseksi työkaluja, jotka perustuvat uusimpiin, tieteellisiin tutkimuksiin eläinten kyvystä oppia. ILOMME koulutusfilosofia on syntynyt eläintenkoulutustekniikoista, joissa eläintä autetaan keksimään itse oikea ratkaisu positiivisen vahvistamiseen kautta.

Luottamus on kumppanuuden perusta

Miksi sinä ja koirasi hyödytte palvelusta?

Sinun kannattaa seurata ILOMME koulutuspolkua saavuttaaksesi onnellisen kumppanuuden lemmikkisi kanssa. Koulutusmenetelmä on äärettömän tehokas.

Sen tuloksena saat joka tilanteessa luotettavan, varman ja iloisesti tottelevan koiran.

ILOMME kurssit eivät ole quick fixejä ongelmiin. Seuraamalla ILOMME koulutuspolkua,  saat itsellesi kumppanin ja ”kiltin” koiran, joka pystyy toimimaan ihmisen maailmassa meidän säännöillämme stressaantumatta. Jos koiralla on pahoja käytösongelmia, yksi kurssi ei niitä ratkaise. Jos ongelmat ovat vielä pieniä tai hetkellisiä, saat kursseilta työkaluja niissä tilanteissa toimimiseksi.

Ennaltaehkäise ongelmakäytökset

Palvelun neljän peruskäytöksen hyvä hallinta auttaa ennaltaehkäisemään ongelmakäytöksiä. Kun koirasi hallitsee nämä taidot hyvin, et todennäköisesti koskaan joudu etsimään ratkaisuja ongelmakäyttäytymiseen kuten remmirähinä, karkailu tms. Perustaitojen kurssit ovat ILOMME palvelussa ilmaisia.

Urheilukoiralle varmuutta, vauhtia ja iloa

Agilitykurssit, erityisesti juoksupuomikurssi on uniikki. Tämä koulutusmenetelmä on Harrin työssään kehittämä ja useiden vuosien ajan testattu menetelmä, joka tuottaa varman, nopean ja iloisen juoksupuomisuorituksen. Myös muun agilitykoulutuksen ydin on koiran oma ongelmanratkaisukyky ja iloinen mielentila, jossa koira asiat suorittaa.
ILOMME koulutusmenetelmä on äärettömän tehokas. Agilityharjoittelussa tehokas koulutusmenetelmä tuo laatua harjoitteluun: et tarvitse enää turhia toistoja, joka säästää koiraasi. Harjoittelemalla agilityä ILOMME menetelmällä saat nopean, varman ja iloisesti suorittavan koiran.

 

 

 

Vauhtia, varmuutta ja iloa!

 

Kehity kouluttajana

Koirasi oppiminen riippuu pitkälti sinun kyvyistäsi kouluttaa. ILOMME tarjoaa paljon ilmaista materiaalia tueksesi halutessasi kehittyä tehokkaan ja positiivisen kouluttamisen mestariksi.

Kuinka kouluttamisesta saisi tehokasta? Kuinka välttää oma ja koiran turhautuminen, väsymys ja virheet?

ILOMME- kouluttajan kehämalli auttaa sinua löytämään vastaukset näihin kysymyksiin. Kun tarkastelet kouluttamista mallin mukaisesti, huomaat missä kohdassa koulutusta voi viedä eteenpäin ja milloin ehkä jopa helpottaa tehtävää, jotta koirasi ymmärtää mitä odotat siltä.

 

ILOMME kouluttajan kehämalli ohjaa sinua koulutustilanteessa

 

Astu kanssamme ILOMME koulutuspolulle. Siltä polulta löydät onnellisen kumppanuuden lemmikkisi kanssa.

Tervetuloa rakentamaan ONNELLISTA KUMPPANUUTTA!

Jaa ystävillesi: