Yhdessä alkuun

Mitä vastaisit seuraaviin kysymyksiin:

Tuntuuko kurssin aloittaminen vaikealta yksin?

Onko verkkokurssiin vaikea tarttua, etkä tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Kaipaatko treenikavereita?

Jos vastauksesi yhteen tai useampaan kohtaan oli kyllä: ei hätää! Voimme aloittaa yhdessä, etkä varmasti eksy harjoitusten keskelle!

Järjestämme vaihtelevasti kursseillemme omia starttiryhmiä, jotta jokainen pääsisi iloiseen ja helppoon alkuun.  Treenejä tukemassa ovat ammattilaisen tekemä, huolella suunniteltu verkkokurssi sekä ILOMME ryhmänohjaaja – sekä kaikki muut yhdessä kanssasi aloittavat!

Pohditaan, ihmetellään ja juhlitaan etenemistä kurssin harjoituksissa yhdessä. Vertaistuki piristää ja auttaa jaksamaan myös vaikeina hetkinä. Kukapa ymmärtäisi paremmin kuin joku, joka on samassa tilanteessa?  Päämateriaalina ovat edelleen tutut ja totutut verkkokurssit ja harjoitusmateriaalit, starteissa ei ole mukana kurssin suunnitellut kouluttaja.

Kurssin aloitusryhmät kestävät 1-2 kuukautta, joiden aikana varmistetaan että pääset kouluttamisessa alkuun. Mikä tahansa uusi tapa, oli se sitten juokseminen tai koiran kouluttaminen, vaatii hieman aikaa ennen kuin se asettuu rutiiniin. Kun aloitat yhdessä ryhmän kanssa, on tavan tultua tutuksi helpompi jatkaa itsenäisesti. Starttiryhmiin saa tietenkin myös osallistua useamman kerran!

Harjoittelu on aina hauskempaa kun sen voi jakaa samanhenkisten ihmisten kanssa! Jokaisen lenkkikaveriksi emme harmiksemme voi lähteä, mutta haluamme ryhmissä myös tuoda yhteen samoja iloja ja haasteita kokevia ihmisiä.

Juuri nyt yhteisiä aloituksia ei ole käynnissä.