Vinkkejä KV-rallyyn

 

Tervetuloa seuraamaan Vinkkejä kansainvälisen rally-tokon maailmaan -luentoa. Luennolla rally-tokon pitkän linjan harrastaja ja SM-tason kilpailija Suvi Pöllänen käy läpi kaiken olennaisen, mitä kansainvälisestä rally-tokosta täytyy tietää. Tällä luennolla käydään läpi mm.

  • miten KV-rally eroaa Suomen rallystä
  • mitä eroja ja yhtäläisyyksiä siinä on Nordic-rallyyn
  • teknisiä asioita, joita radalla täytyy muistaa, kuten tehtävien suorittamista, suoritusalueita

Tarkemman luennon esittelyn voit kuunnella introvideosta. Tervetuloa luennolle!

 

 

Tutustu luennoitsijaan – Lue Suvin esittely alta!

 

 

Olen Suvi Pöllänen – arkitottelevaisuus- ja rally-tokokoulutusohjaaja sekä aktiivinen useamman lajin koiraharrastaja. Koulutan aktiivisesti rally-tokoa eri tasoisille harrastajille sekä oman yrityksen, että oman seuran kautta.

Olen harrastanut koirien kanssa aktiivisesti vuodesta 2014. Aluksi lähinnä pelastuskoiralajeja, mutta aika pian lajivalikoimaan liittyi myös toko ja rally-toko. Viimeisimmät lajilisäykset ovat olleet agility ja koiratanssi. Erityisesti rally-tokosta on muodostunut minulle läheinen laji ja sitä onkin harrastettu aktiivisesti vuodesta 2017 asti ja kisattu vuodesta 2018 lähtien. Tällä hetkellä kilpailen lajissa kahden oman koiran kanssa. Vanhemman koirani Majn kanssa kisataan MES-luokassa ja nuoremman Seran kanssa aloitettiin ALO-Luennoitsijana rally-tokoharrastaja Suvi luokassa marraskuussa 2022.

Haluan omalta osaltani auttaa koiraharrastajia löytämään rally-tokon ilon ja lajin monimuotoisuuden. Haluan auttaa ja kannustaa koiranohjaajia treenaamaan tarkasti, mutta ilon kautta lajin perustaidot kuntoon. Olen erittäin iloinen, että pääsin mukaan ILOMME-tiimiin viemään rally-tokon ilosanomaa eteenpäin!

Yritykseni Tmi Iloinen Häntä tarjoaa rally-toko-, arkitottelevaisuus- ja pentukursseja pääsääntöisesti lähikoulutuksena Orimattilassa ja sen lähialueilla. Tmi Iloinen Häntä löytyy netistä www.iloinenhanta.wordpress.com ja Instagramista @tmi.iloinenhanta sekä Facebookista https://www.facebook.com/tmi.iloinenhanta . Sähköpostitse minut tavoittaa tmi.iloinenhanta@gmail.com osoitteesta.

Kuva: H. Jokipiha Photography

 

 

Tervetuloa luennolle! Pääset kuuntelemaan tallenteen klikkaamalla alla olevaa harjoitusta.