Uusien asioiden kohtaaminen

Uusi ja tuntematon voi olla jännittävää ja koirasi omistajana sinä et voi hallita aina ympäröivää maailmaa.

On luonnollista reagoida epäilevästi uusiin asioihin, joita tulee vastaan.  Toisinaan tämä epäluuloisuus voi kasvaa peloksi.

Tällä kurssilla opit ymmärtämään, miksi koirasi pelkää ja miten pelko ilmenee. Saat myös työkaluja siihen, miten voit positiivisen vahvistamisen kautta johtaa koiran huomiota pois pelon kohteesta.

Pelkojen oikeanlainen kohtaaminen luo vahvan luottamuksen välillenne ja koirasi on valmis kohtaamaan kanssasi rohkein mielin maailman haasteet!

Opit myös sen, että stressi on olennainen osa pelkoa. Kun opettelet tunnistamaan ja lukemaan oman koirasi stressin merkkejä, voit ennakoida pelkotiloja ja näin jopa ehkäiset niiden syntyä.

Tämä antaa sinulle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia luoda koirallesi hyvinvointia. Sillä koirasi kohtaa arjessa jatkuvasti uusia asioita.

Et pysty aina ennakoimaan, mikä koiraasi stressaa tai aiheuttaa pelkoa. Syy voi olla mikä tahansa, vaikkapa tuulessa kieppuva ostoskassi. 

Stressin ja pelon syy on toissijaista, eikä sinun kannata uhrata ajatuksiasi siihen. Jokainen meistä määrittelee itse, mikä meitä pelottaa. Vaikka pelon lähde olisi muiden mielestä kuinka naurettava tahansa, on pelko aina pelkääjälle itselleen todellista.

On tärkeää muistaa, että sinä olet koirasi tuki ja turva.

Tällä kurssilla opit toimintamallin, jota seuraamalla selviätte koirasi kanssa erilaisista pelottavista tilanteista. Luottavaiseksi oppinut koira kestää paremmin elämän mukanaan tuomia yllätyksiä ilman pelkoa.

Tällä kurssilla:

  • Opit totuttamaan koiraasi uusiin asioihin ja toisiin koiriin
  • Opit ymmärtämään koirasi pelkoreaktioita ja tunnistamaan ne
  • Opit stressin ja pelon yhteydestä
  • Saat työkaluja pelkojen ehkäisyyn
  • Opitte elämään yhteistä elämäänne turvallisesti ja samalla keskinäinen suhteenne vahvistuu

Kurssi sisältää:

  • tunnin pituisen luennon koiran stressistä
  • tietoa peloista ja niiden kohtaamisesta
  • kaksi käytännön harjoitusta

Videolla esiintyy nuori bordercollie Yanda ja lauma hevosia. Yandan ja hevosten kohtaamisesta saatte hyviä malleja oman ympäristönne jännittävien tilanteiden harjoitteluun. Tämän harjoituksen kestoa ei voi arvioida. Sen määrittelee pelkääjä itse.

 

Voit tutustua Koiran stressi -luentoon tästä. Koko luennon pääset katsomaan harjoituksista.

Ostamalla tämän kurssin opit totuttamaan koirasi uusiin asioihin ja saat aikaan pysyviä tuloksia.

Iloa harjoitteluun!

 

Tarjous voimassa 31.12.2023 saakka.
Kurssi on katsottavissa 31.12.2023 saakka, sen jälkeen se poistuu ILOMME-palvelusta.