Tunne koirasi

Yrittääkö koirasi kertoa sinulle jotakin? Mistä tiedät milloin koirasi on normaali? Tarvitsetteko tulkin välillenne? Tästä kurssista saat apua koirasi ajatusten lukemiseen!

Tällä kurssilla esitellään koira lajina, sen ominaispiirteet ja hoito. Kun ymmärrät koirasi viestejä, on teidän molempien helpompi löytää sopivia toimintamalleja myös haastavissa tilanteissa.

Yhteisymmärryksen myötä hitsaudutte koirasi kanssa yhteen aivan uudella tavalla!

Koiran alkuperän ja luonnollisen elinympäristön ymmärtäminen auttaa sinua kohtelemaan koiraasi reilusti. Opit tunnistamaan koirasi lajityypilliset käyttäytymistarpeet ja syyt erilaisten käytösten takana.

Oikeanlainen hoito takaa koirasi hyvinvoinnin. Tällä kurssilla opit jokaisen koiranomistajan tarvitsemat hoitotaidot, ja jatkaessasi ILOMME- opinpolkua myös koirasi oppii olemaan hoidettavana ja luottamaan sinuun. Hyvinvoiva koira on iloinen koira!

Koiran tärkein tehtävä elämässä on olla koira, vasta sen jälkeen se pystyy täysillä keskittymään ihmisen parhaana ystävänä olemiseen. Sinä voit olla koirasi paras ystävä huolehtimalla siitä sen tarvitsemalla tavalla!

Tämän kurssin harjoitukset voit katsoa täysin ilmaiseksi.

Iloa harjoitteluun!

ALOITA HARJOITTELU