Toisen koiran kohtaaminen

Luotatko koiraasi sen kohdatessa toisia koiria? Tunnistatko oman koirasi mukavuusalueen rajat? Tiedätkö mitä koiran stressi on ja miten se vaikuttaa kehoon?

Koira elää osana ihmisten yhteiskuntaa ja sopeutuminen ei ole niille aina helppoa. Tämän seurauksena koira saattaa stressaantua, sen käytös muuttua ja lopulta koira ei enää ole oma itsensä. Toisen koiran kohtaaminen on aina iso asia. Ajan ja hyvien kokemusten myötä koirat voivat oppia kohtaamaan toisia koiria neutraalisti. Me koirien omistajina voimme vaikuttaa siihen, millaiseksi koiriemme suhde lajitovereitaan kohtaan muodostuu. Tilanteessa, jossa koirasi reagoi toiseen koiraan, sinun ei tarvitse ymmärtää, miksi se reagoi juuri tuolla tavalla. Tärkeintä on pysyä itse rauhallisena ja toimia tilanteen vaatimalla tavalla. Hihnan kiskominen tai äänen korottaminen eivät helpota koiran stressitilaa.

Tämä koulutus antaa työkaluja koiran stressin tunnistamiseen ja siihen reagointiin. Lisäksi kurssilla saat käyttöösi työkalun, jonka avulla voit tehdä toisten koirien kohtaamisesta miellyttävän kokemuksen koirallesi.

Opit kohtaamaan koirasi kanssa toisia koiria hallitusti ja hyvillä mielin

Ohittamisten sujuminen vaatii pitkäjänteistä kouluttamista, mutta matka on sen arvoinen. Harjoittelun kautta löydätte oikeanlaiset ratkaisumallit toisten koirien kohtaamiseen ja ohittamiseen. Kurssi sopii niin pennuille kuin aikuisille koirillekin.

Kurssilla:

  • Saat työkalun, jonka avulla voit kouluttaa ohitustilanteista sujuvia
  • Opit lukemaan koirasi elekieltä
  • Saat lisäsovelluksia kohdetyöskentelyn hyödyntämiseen
  • Opit mitä stressi on ja miten se vaikuttaa koiran kehoon?
  • Pohditaan remmirähinää: valtataistelua vai stressireaktio?
  • Opit miten toimia remmirähinätilanteissa?

Koulutuksessa kuulet käytännön esimerkkejä stressinhallinnankeinoista ja siitä, miten positiivisella vahvistamisella voi vaikuttaa koiran elämänlaatuun. Mukana aiemmilta luennoilta tuttu Yanda -koira. Yanda on yksinomaan positiivisella vahvistamisella koulutettu koira, jonka alitajunta ei tuota pelkoa.

Voit tutustua koiran stressistä kertovaan luentoon tästä.

Ostamalla tämän kurssin otat askeleen kohti rennompaa yhteiselämää!

 

Tarjous voimassa 31.12.2023 saakka.
Kurssi on katsottavissa 31.12.2023 saakka, sen jälkeen se poistuu ILOMME-palvelusta.