Sanni Kariniemi: Ajatteleva Agilitykoira – ohjattu verkkovalmennus

Sanni Kariniemi ja ILOMME -tiimi tutki, millainen on ajatteleva agilitykoira ja miten sellainen koulutetaan. Tulosten perusteella syntyi verkkokurssi, jonka kaltaista ei ole Suomessa aiemmin tehty. Koirasi oppii ajattelemaan agilitya ja sinä opit luottamaan koirasi osaamiseen ja kykyihin.

Nyt myös Sannin ohjaamana verkkovalmennuksena! Ensimmäinen valmennus alkaa viikolla 4 / 2019.

Verkkovalmennus sisältää suomenkielisen valmiin harjoitusohjelman lisäksi myös Sannin henkilökohtaisen verkko-ohjauksen. Valmennus kestää 12 viikkoa ja kurssille otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Toimi siis nopeasti.

Saat lähettää kerran viikossa Sannille videotallenteen harjoituksistanne ja Sanni kommentoi harjoitusta sinulle henkilökohtaisesti. Lisäksi saat palautetta Sannilta myös kurssin lopussa valmistumisvideostasi. Sanni kommentoi kaiken kaikkiaan 13 videotasi. Kaikki kurssin materiaali ja tietenkin myös palautteet ovat suomenkielisiä.

Verkkovalmennus ostetaan ILOMME verkkokaupasta ja saat kurssimateriaalin välittömästi käyttöösi. Materiaali on käytössäsi myös kurssin jälkeen rajoittamattomasti. Voit siis palata harjoituksiin yhä uudelleen. Ennen kurssin alkua saat sähköpostilla tarkempia ohjeita käytännön asioista.

Miksi ajatteleva agilitykoira -kurssi syntyi?

Ajatteleva agilitykoira on harppaus eteenpäin nopeudessa, estevarmuudessa ja hauskan määrässä.  Ajatteleva agilitykoira on koira, joka tietää, mitä se tekee. Se on koira, joka  suorittaa esteet itsenäisesti ja  ei pyöri ohjaajan edessä silloin, kun sen pitäisi irrota. Ajatteleva agilitykoira pystyy myös kuuntelemaan ohjaajaa: se ymmärtää sanallisten käskyjen merkityksen – ja toimii niiden mukaisesti.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii erityisesti nuorille agilityä aloittaville koirille ja niille koirille, joilla on taipumus kiihtyä ohjaajasta. Kurssin harjoitusten myötä koirasi oppii keskittymään esteisiin ja sinun liikkeesi eivät enää häiritse esteiden suorittamista. Kurssin harjoitukset sopivat myös agilitykoirien hyvinvoinnista kiinnostuneille, sillä Sannin filosofiana on nauttia agilitysta koiran ehdoilla.

Kyky ajatella ei ole vain aloittelevien tai nuorien koirien etuoikeus – koskaan ei ole liian vanha oppimaan uutta. Kokeneempien koirien estevarmuus kehittyy ja sanallisten käskyjen hallinta paranee. Harjoitteluun tulee uutta näkökulmaa ja se muuttuu laadukkaaksi ja tehokkaaksi.

Tällä kurssilla saat Sannilta henkilökohtaista ohjausta

Ohjatun verkkovalmennuksen eteneminen: 

  • kesto 12 vkoa
  • voit lähettää kurssin aikana yhden 2 min pituisen videon kerran viikossa, yhteensä 12 videota. Saat Sannilta henkilökohtainen harjoitusanalyysin viikoittain
  • kurssin päätyttyä Sanni antaa palautteen myös valmistumisvideostasi
  • tällä kurssilla et jää yksin
  • ohjeet suomeksi

Rajattoman ajan käytössäsi oleva kurssimateriaali sisältää:

  • harjoitusohjelman (27 harjoitusta), joka vie sinua ja koiraasi kohti aivan uudenlaista agilitya
  • syventäviä keskusteluja agilitysta
  • kirjallisia ohjeita
  • ratapiirroksia

+ extravideomateriaalia useimmin kysytyistä kysymyksistä

Ostamalla tämän kurssin koirasi oppii ajattelemaan agilitya!

Tervetuloa kurssille!

Videolta näet makupaloja kurssista!