Keinueste

Esteenä keinu on koiralle yksinkertainen tehtävä: juokse keinun päähän ja odota lupaa lähteä. Yksinkertaista, mutta samalla niin haastavaa. Rämisevä ja epävakaa alusta on koirille jotain sellaista, mitä ne luonnostaan haluavat välttää.

Keinun kouluttaminen on ensisijaisesti jännittäviin asioihin siedättämistä. Ilomme koulutusmenetelmällä edetään koiran ehdoilla ja saadaan koiralle syntymään luottamus keinuesteeseen.

Ilomme koulutusmenetelmässä keinusuoritus on pilkottu kuuteen harjoitukseen. Näin koirasi saa edetä pienin askelin ja kouluttamisestasi tulee johdonmukaista. Harjoitukset vaikeutuvat sopivasti, vieden koiraasi kohti turvallista ja samalla nopeaa keinusuoritusta. Näin etenemällä estetään myös negatiivisten kokemusten syntyminen. Niiden muuttamiseen tarvitaan aina paljon ylimääräistä koulutusaikaa ja positiivisia onnistuneita suorituksia. Kurssilta saat ideoita myös keinua pelkäävän koiran kouluttamiseen.

Keinueste kurssilla opit:

  • Kouluttamaan koirallesi keinuesteen turvallisesti
  • Etenemään keinukoulutuksessa siten, että koirallasi on hauskaa ja sitä ei pelota
  • Asettamaan kriteerit hyvään keinusuoritukseen
  • Ohjeet keinusuorituksen huoltamiseen myös jatkossa

Kurssin suoritettuasi keinu esteenä on koirallesi kiva ja turvallinen! Esimerkkivideoilla esiintyy kaksi koiraa: aloitteleva koira, joka tekee kaikki harjoitukset ensimmäistä kertaa ja kokenut koira, joka on toiminut tämän kurssin innoittajana. Seuraamalla ohjeita ja videoituja esimerkkejä, onnistut varmasti.

Tämän kurssin avulla keinusuorituksestanne tulee nopea, varma ja iloinen.

Iloa harjoituksiin!

 

Tarjous voimassa 31.12.2023 saakka.
Kurssi on katsottavissa 31.12.2023 saakka, sen jälkeen se poistuu ILOMME-palvelusta.