Pujottelu

Opeta koirasi pujotelemaan nopeasti ja ilman turhaa vääntöä.

Tämä on keppikurssi, joka mullistaa ajatuksesi koiran kouluttamisesta ja antaa koirallesi äänen.

ILOMME-keppikurssin avulla koulutat ennätysnopeasti koirallesi varman keppisuorituksen, samalla opit myös kuuntelemaan koirasi ajatuksia. Kurssin on laatinut sinulle eläintenkouluttaja ja agilityvalmentaja Harri Katainen.

Ennen aloitusta haluan sinun ajattelevan, mitä olemme tekemässä. Olemme kouluttamassa koiraasi ymmärtämään, että haluat sen pujottelevan keppiesteen kaikki 12 keppiä loppuun asti. Tämä on suhteellisen haastavaa, sillä meiltä puuttuu yhteinen kieli. 

Tästä syystä meidän täytyy auttaa koiraa käsittämään, mitä siltä haluamme. Olenkin lisännyt keppien opetukseen muutaman kätevän ratkaisun, jotka auttavat koiraa keskittymään olennaiseen.

Koiran ajattelukyvyn kehittämiseen on olemassa yksi keino ylitse muiden: anna koiran yrittää ja ole kannustava. 

Tämä kurssi kehittää myös sinun taitojasi kouluttajana. Saat työkaluja, joilla voit kehittää koirasi kykyä keskittyä työn alla olevaan tehtävään ja taitoa ajatella itsenäisesti.

Koiran ongelmanratkaisukyvyt ovat hyvät. Sen täytyy vain ensin luopua ajatuksesta, että ihminen auttaa sitä löytämään ratkaisun. Koiralle on tyypillistä hakea tai pyytää apua aina, kun siltä odotetaan omaa ajattelua. 

Tällä kurssilla opetamme koirasi ajattelemaan keppejä!

Opit vahvistamaan ja suosimaan koirasi taitoja ratkaista ongelmia itsenäisesti ilman jatkuvaa avustamista sinulta!

Tervetuloa!

 

Tarjous voimassa 31.12.2023 saakka.
Kurssi on katsottavissa 31.12.2023 saakka, sen jälkeen se poistuu ILOMME-palvelusta.