Oma paikka kotona

Jokaisella tulisi olla kotona oma turvapaikka. Paikka missä voi tuntea olevansa turvassa ja rauhassa. Tämä tunne kuuluu myös koirallesi.

Tämän kurssin avulla opit kouluttamaan koirallesi sen oma pedin rauhalliseksi ja turvalliseksi turvapaikaksi. Kouluttamalla koiraasi omalle paikalleen, teette keskinäisen turvapaikkasopimuksen. Muistathan, että turvapaikkasopimus sitoo teitä molempia:

Omistajana sinun tulee huolehtia, ettei koiraa häiritä sen ollessa turvapaikassaan.

Helpointa on kouluttaa oma turvapaikka  paikkaan, jossa koirasi jo nukkuu mielellään. Voit myös kouluttaa koiran pedin tai kuljetuskopan sen omaksi paikaksi, mikäli niin katsot tarpeelliseksi. Omaa paikkaa voi hyödyntää myös matkustettaessa. Kun otat pedin mukaan reissuun, koirasi rauhoittuu levollisesti omaan paikkaansa  myös matkoilla.

Kurssilla:

  • Opit kouluttamaan koirallesi oman paikan
  • Saat vinkkejä, miten voit hyödyntää opittua turvapaikka käytöstä arjessa
  • Koirasi oppii rentoutumaan omalla paikallaan
  • Saatte yhteisen työkalun arjen hallintaan

Oman paikan kouluttaminen on vaivatonta, sillä se voidaan yhdistää helposti päivittäisiin rutiineihin. Kurssiin kuuluu kolme harjoitusta.


Ostamalla tämän kurssin koirasi ja sinun arjestasi tulee rauhallisempaa ja stressittömämpää .

Iloa harjoitteluun!

 

Meille on tärkeää, että opit ovat viimeistä huutoa, teoriat hiottu huippuunsa ja materiaali noudattaa koirien hyvinvointia edistävää koiralähtöistä ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa koulutusta. Siksipä materiaaleja uudistetaan jatkuvasti. Uudistusten myötä materiaaleja joskus myös poistuu sivuilta. Ei kuitenkaan huolta, asiasta ilmoitetaan aina ennakkoon kunkin kurssin sivulla, useita kuukausia ennen materiaalin poistumista. Ehdit siis rauhassa opiskella teoriat loppuun ja tehdä viimeisetkin harjoitukset! Ja tämähän siis vain tarkoittaa sitä, että jotakin parempaa on tulossa tilalle! Kurssi on ostettavissa 31.12.2022 saakka. Tämän jälkeen kurssi poistuu myynnistä. Kurssin ostaneille katseluoikeus materiaaliin säilyy aina 30.6.2023 saakka.