Naksutinkoulutus

Mikä naksutin on ja kuinka sitä voidaan hyödyntää koirankoulutuksessa? Tällä kurssilla perehdytään tarjoamiskäyttäytymiseen perustuvaan koulutukseen ja pohditaan koulutustyylien eroja. Lisäksi käydään läpi täysin uuden asian opettaminen tarjoamisen kautta.

Kurssilla sinut johdattaa naksutinkoulutuksen maailmaan SM-tason koiraharrastaja ja kasvattaja Saara Huhtinen. Saara kertoo selkeästi ja ymmärrettävästi mikä naksutin on, mihin sitä käytetään ja miten sitä käytetään. Kurssilla pääset näkemään erilaisia harjoituksia naksuttimen opettamiseen ja voit halutessasi samalla opettaa naksuttimen myös omalle koirallesi.

Kurssilla käydään läpi muun muassa

  • Miksi ja miten naksutinkoulutusta kannattaa hyödyntää?
  • Mikä naksutin on ja miten se eroaa palkkavihjesanasta?
  • Miten naksuttimen käyttö aloitetaan?
  • Mitä sitten, jos koira pelkää naksutinta?
  • Naksuttimen käyttö käytännössä

Kurssi sisältää reilusti esimerkkejä sekä videoita harjoittelusta. Kurssilla Saara myös kertoo mahdollisista virheistä ja antaa vinkkejä siihen, mitä tehdä, jos koira turhautuu harjoittelun lomassa.

 

 

Tutustu kouluttajaan – Lue Saaran esittely alta!

 

 

Olen koiraharrastaja & SM-tason kisaaja, koirankasvattaja, valmentaja (rally-toko), entinen kilpaurheilija (lentopallo SM-taso). Ammatiltani olen suuhygienisti eli terveydenhuollon ammattilainen & asiakaspalvelija. Kotoa löytyy 2 mittelspitziä.

Minulle on tärkeää yksilöllisen potentiaalin, mutta myös haasteiden näkeminen ja koirakon vieminen kohti sen omaa parasta suoritusta ilon kautta. Kiinnitän myös paljon huomiota ohjaajan toimintaan & mentaalipuoleen. Pyrin kehittämään itseäni paremmaksi koirakommunikoijaksi koko ajan ja etsin uusia keinoja eri asioiden kouluttamiseen.

Käytän koiralähtöisiä koulutusmenetelmiä ja minua kiinnostaa paljon koiran tunnetilat ja tavoitteena harrastuksissa on rento, iloinen ja motivoitunut koira sekä ohjaaja. Peruspalikoiden päälle rakentuu ne pienetkin asiat.

Saaraa voit seurata muun muassa Instagramissa @avaliinan_mittelspitz

 

Tervetuloa kurssille!