Luvan odottaminen

Kohtaat koirasi kanssa päivittäin tilanteita, joissa luvan odottamisen taito on tärkeää koirasi turvallisuudenkin vuoksi. Autosta poistuminen, kulkeminen ovesta, ruoan antaminen – nämä tilanteet ovat teille molemmille mielekkäämpiä ja helpompia, kun koirasi odottaa lupaa ennen toimintaa.

Tilaisuuksia harjoitella luvan odottamista tulee vastaan useita kertoja päivässä, esimerkiksi ruokailun yhteydessä. Älä hukkaa näitä arkisia hetkiä, vaan ota ne aktiivisesti osaksi harjoitusohjelmaa.
Luvan odottaminen on paitsi hyödyllistä, mutta se myös kehittää koirasi itsehillintää.

Kurssilla opit:

  • Kouluttamisen perusteet luvan odottamiseen
  • Harjoittelemaan luvan odottamista kolmessa eri tilanteessa: ruokaa odottaessa, ovesta lähtemisessä ja autosta poistumisessa

Voit soveltaa samaa koulutustapaa muidenkin luvan odottamista vaativien asioiden kouluttamiseen. Ostamalla tämän kurssin saat hyvän työkalun arjen erilaisiin tilanteisiin.

Iloa treeneihin!

 

Meille on tärkeää, että opit ovat viimeistä huutoa, teoriat hiottu huippuunsa ja materiaali noudattaa koirien hyvinvointia edistävää koiralähtöistä ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa koulutusta. Siksipä materiaaleja uudistetaan jatkuvasti. Uudistusten myötä materiaaleja joskus myös poistuu sivuilta. Ei kuitenkaan huolta, asiasta ilmoitetaan aina ennakkoon kunkin kurssin sivulla, useita kuukausia ennen materiaalin poistumista. Ehdit siis rauhassa opiskella teoriat loppuun ja tehdä viimeisetkin harjoitukset! Ja tämähän siis vain tarkoittaa sitä, että jotakin parempaa on tulossa tilalle! Kurssi on ostettavissa 31.12.2022 saakka. Tämän jälkeen kurssi poistuu myynnistä. Kurssin ostaneille katseluoikeus materiaaliin säilyy aina 30.6.2023 saakka.