Luoksetulon perusteet

On paljon tilanteita, joissa sekä seuraamisen että luoksetulon taidot ovat erittäin tärkeitä. Kun nämä taidot ovat hallussa, koirasi ei enää koskaan karkaa. Omistajansa hallussa oleva koira voidaan tarvittaessa kutsua luokse kaikissa tilanteissa.

Nyt aloitat luomaan luottamuksellista suhdetta koirasi kanssa. Tämän kurssin harjoitukset sopivat sekä pennulle että aikuiselle koiralle. Pentukoiran kanssa nämä harjoitukset antavat sinulle eväitä luoda luja positiivinen suhde koiraasi heti ensimmäisistä yhteisistä hetkistä alkaen. Nuoren tai aikuisen koiran kanssa harjoitusten tekeminen vahvistaa keskinäistä luottamustanne.

Vahva luoksetulo on kahdenkeskisen luottamuksen peruskivi

Kurssilla:

  • Koirasi oppii oman nimensä ja sen merkityksen
  • Kaulapannan pukemisesta tulee koirallesi hyvä uutinen eli merkki tulevasta kivasta toiminnasta
  • Opit kouluttamaan koirallesi luoksetulon perusteet

Kurssi koostuu kolmesta harjoituksesta, joita sinun kannattaa tehdä koirasi kanssa säännöllisesti mitä erilaisimmissa paikoissa. Näin taidot vahvistuvat kuin huomaamatta! Vaikeuta olosuhteita koirallesi vähitellen, samalla voit lisätä ympäristöön erilaisia häiriötekijöitä. Ja muistathan, että jos harjoitus ei etene, helpota tehtävää pyytämällä vähemmän tai siirry helpompaan, vähemmän häiriötekijöitä sisältävään ympäristöön.

Iloa harjoituksiin!

ALOITA HARJOITTELU