Luento: Näyttelyn ABC – Ilmoittautumisesta näyttelypäivään

 

Näyttelyn ABC – Ilmoittautumisesta näyttelypäivään -luennolla pitkän linjan näyttelyharrastaja Katri Miettinen opastaa näyttelymaailman saloihin. Luento on tiivis paketti siitä, miten näyttelyihin ilmoittaudutaan ja mitä näyttelypäivänä tapahtuu. Tämä luento on oiva paketti niille harrastajille, jotka vasta haaveilevat näyttelymaailmaan hyppäämisestä tai havittelevat koiralleen sitä vaadittua H:ta toisen lajin valionarvon saavuttamiseksi. Luento sisältää selkeät ja tarkat ohjeet, miten näyttelyihin ilmoittaudutaan. Jos siis olet ekaa kertaa liikenteessä näiden asioiden kanssa, niin Katri opastaa sinut läpi näyttelyilmoittautumisesta! Lisäksi luennolla käydään läpi kehien kulku, miten näyttelypäivä etenee ja jaetaan vinkkejä onnistuneen näyttelypäivän aikaansaamiseksi. Hyppää siis mukaan näyttelyiden ihmeelliseen maailmaan!

 

Tutustu luennoitsijaan – Lue Katrin esittely alta!

 

 

Olen intohimoinen koiraharrastaja ja tällä hetkellä päälajeina on rally-toko ja koiranäyttelyt. Koiranäyttelyharrastus on lähtenyt käyntiin pikkutytöstä. Isälläni on aina ollut suomenajokoiria, joiden kanssa on myös näyttelyissä käyty, osan kanssa enemmän kuin toisten. Lapsuudessani myös kotikylälläni järjestettiin koiranäyttelyt ja sinne oli päästävä katsomaan koko päiväksi. Ensimmäisen kerran olen itse esittänyt isäni koiraa kehässä vuonna 2010. Tarkoitus oli jo vuosina 2006-2007 esittää koiraa kehässä, mutta kyseinen koira ei suostunut esiintymään kenellekään muulle kuin isälleni vieraassa paikassa. Olin kuitenkin jokaisella näyttelykäynnillä mukana. Välissä meni muutama vuosi, etten itse koiranäyttelykehässä käynyt, mutta turistin roolissa kylläkin. Vuodesta 2015 alkaen joka vuosi on kehässä tullut pyörähdettyä vähintään kerran jonkun koiran kanssa.

Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan peruskurssin vuonna 2015 ja jatkokurssin vuonna 2017. Kehätoimitsijakortti minulle on myönnetty vuonna 2022. Tällä hetkellä itselleni aktiivisessa näyttelykäytössä on sijoituksessa oleva dalmatiankoira narttu, joka on saavuttanut Suomen Juniorivalio -tittelin toukokuussa 2022. Vedän myös säännöllisesti näyttelytreenejä vasta-alkajista konkareihin. Minua ja koiraharrastamistani pääsee seuraamaan Instagramissa nimellä @katri_miettinen ja @mustillapilkuilla.

 

 

Tervetuloa luennolle! Pääset kuuntelemaan tallenteen klikkaamalla alla olevaa harjoitusta.