Lelusta palkaksi

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat rakentaa koirallesi kaikkien aikojen superpalkan!

Häiritseekö ympäristö koirasi keskittymistä?

Karkaileeko koirasi huomio harjoituksissa?

Osaatko hyödyntää oivaltavaa oppimista koirasi koulutuksessa?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, Lelusta palkaksi -kurssi on sinua varten. Lelusta palkaksi -kurssilla opit rakentamaan koirallesi superpalkan, jonka avulla saat koirasi huomion. Aina. Kaikkialla.

Tällä kurssilla opit vetoamaan koirasi tunteisiin ja rakentamaan tunteiden avulla superpalkan, jonka eteen koirasi on valmis tekemään paljon töitä! Voit tehdä kurssin kaikki harjoitukset  omassa kodissa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kurssi on Katriina Tiiran ja ILOMME-tiimin yhdessä laatima ja sen tavoitteena on saada käyttöösi uusi työkalu koirasi koulutukseen: superpalkka

Kaikki koirat eivät syty leluista automaattisesti, mutta kaikkien koirien lelumotivaatiota voidaan kehittää ja kasvattaa. Kurssilla opit rakentamaan lelusta koirasi näkökulmasta maailman kiinnostavimman esineen: ihanamman kuin nami tai viereisessä treenaava koira. Superpalkasta tulee koiralle varsinainen voima-amuletti. Amuletti, jota koirasi haluaa niin paljon, että se olisi valmis kiipeämään vaikka puuhun. 

Tällä kurssilla opit:

  • Miksi lelu on parempi superpalkka kuin nami
  • Miten rakennat koirallesi superpalkkana toimivan lelun
  • Hyödyntämään superpalkkaa lajiharjoittelussa (agility tai muu)

Miksi on tärkeää, että käytössä on riittävän motivoiva palkkio?

Koiran palkkiojärjestelmä toimii kuten peliautomaatit markettien auloissa: pieni voitto saa pelaajan jatkamaan pelaamista ja jättipotti jättää elinikäisen muiston huumaavasta voittokokemuksesta.  Tällä kurssilla esitetty lelu on koiran jättipotti – superpalkka.

Miten superpalkkaa hyödynnetetään?

Superpalkka helpottaa ja tehostaa kaikkea koulutusta. Se toimii niin arjen tottelevaisuuteen liittyvien taitojen harjoittelussa, mutta on myös äärimmäisen tehokas työkalu tuomaan vauhtia agilityyn ja vaikkapa juoksupuomiin. Superpalkka antaa koirallesi motivaatiota yrittää. Kun koirallasi on vahva halu saada superpalkka itselleen, se jaksaa ja pystyy keskittymään tekemiseen myös häiriöiden keskellä. Se haluaa vain tehdä töitä kanssasi, koska sinulla on hallussasi avain superpalkkaan! 

Sovella oivaltavaa oppimista, ensimmäisen joukossa maailmassa!

Oivaltavasta oppimisesta on puhuttu ihmisten oppimisen yhteydessä jo kauan. Tällä kurssilla opit, miten samaa tunteet, kiinnostuksen ja motivaation yhdistävää mallia voidaan käyttää myös koirasi koulutuksessa. ILOMME-palvelu on ensimmäisenä maailmassa luonut sovelluksen kaikille koiraharrastajille, jolla oivaltava oppiminen yhdistetään koirien koulutukseen. Liity mukaan ja ole ensimmäisten soveltajien joukossa! Lue lisää oivaltavasta oppimisesta blogista

Oivaltavan oppimisen myötä harjoittelusta tulee hauskempaa, tehokkaampaa ja oppiminen nopeutuu.

Viisi ensimmäistä harjoitusta ovat Katriina Tiiran “Loppu remmirähinälle” -kurssilta, kaksi viimeistä harjoitusta keskittyvät siihen, miten voit käyttää lelua koiran motivoimiseen treeneissä. Muista, että voit käyttää superpalkkaa myös ohitustilanteissa tai missä tahansa muussa koirallesi haastavassa tilanteissa.

Tervetuloa matkalle kouluttajasta superkouluttajaksi!

 

Huom. Katriina Tiiran kurssit Loppu remmiräinälle ja Lelusta palkaksi sisältävät osittain samoja harjoituksia.

 

Tarjous 19,90 € (norm. 49,00 €)

Tarjous voimassa 31.12.2023 saakka.
Kurssi on katsottavissa 31.12.2023 saakka, sen jälkeen se poistuu ILOMME-palvelusta.