Kynsien leikkaus

Onko kynsien leikkaus sekä sinulle että koirallesi stressaava ja haastava toimenpide? Tiesithän, että näin ei tarvitse olla.

Kynsien leikkaus on usein tapahtuva ja koirasi hyvinvoinnille tärkeä toimenpide. Samalla se on äärimmäinen luottamuksen osoitus, sillä koirille on usein vaikeaa antaa muiden koskea tassuihinsa.

Kynsien leikkaamisen harjoittelu tulee tehdä varoen ja koiran ehdoilla edeten.

Kun usein tehtävät hoitotoimenpiteet ovat molemmille teistä turvallisia ja luotatte toisiinne, on yhteinen matkanne taas askeleen verran mukavampi kulkea.

Kurssilla:

  • Opit, kuinka kynsi tulee leikata oikein
  • Opit totuttamaan koiraasi kynsien leikkaamisen
  • Kynsien leikkaamisesta tulee teille mukava yhteinen juttu ilman turhaa stressiä

Tämän kurssin avulla koirasi ja sinun luottamussuhde vahvistuu entisestään. Koirasi antaa leikata kyntensä rauhassa ja turvallisin mielin. Opit kouluttamaan kynsisaksista  jutun, eikä leikkaamista tarvitse enää jännittää. Kurssin suorittamisessa auttaa, jos koirasi osaa jo hyvin rauhoittumisen perustaidon.

Ostamalla tämän kurssin kynsien leikkaamisesta tulee teille mukava yhteinen hoitohetki.

Iloa harjoitteluun!

Osta kurssi lahjaksi täältä!

Meille on tärkeää, että opit ovat viimeistä huutoa, teoriat hiottu huippuunsa ja materiaali noudattaa koirien hyvinvointia edistävää koiralähtöistä ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa koulutusta. Siksipä materiaaleja uudistetaan jatkuvasti. Uudistusten myötä materiaaleja joskus myös poistuu sivuilta. Ei kuitenkaan huolta, asiasta ilmoitetaan aina ennakkoon kunkin kurssin sivulla, useita kuukausia ennen materiaalin poistumista. Ehdit siis rauhassa opiskella teoriat loppuun ja tehdä viimeisetkin harjoitukset! Ja tämähän siis vain tarkoittaa sitä, että jotakin parempaa on tulossa tilalle! Kurssi on ostettavissa 31.12.2022 saakka. Tämän jälkeen kurssi poistuu myynnistä. Kurssin ostaneille katseluoikeus materiaaliin säilyy aina 30.6.2023 saakka.