Kuljetuskoppaan tottuminen

Haluaisitko, että koirasi matkustaminen olisi levollista ja stressitöntä?

Lähes jokainen lemmikkieläin joutuu joskus matkustamaan tai jostain muusta syystä olemaan kuljetuskopassa. Ilman asianmukaista totuttelua kuljetuskoppa voi olla koirallesi tai muulle lemmikillesi pelottava paikka. Myös sinä omistajana saatat kokea stressiä, jos jo matkalle lähtö tuottaa vaikeuksia ja lemmikki ei mielellään mene kuljetuskoppaansa.

Kuljetuskopan on alunperin ollut tarkoitus olla turvapaikka lemmikillesi, jossa se voi matkustaa ilman tarpeetonta stressiä.

Miten kuljetuskopasta tulee mukava paikka?

Kurssilla:

  • Opit tottuttamaan vaiheittain koirasi kuljetuskopassa oleiluun
  • Koirasi oppii pitämään kuljetuskoppaa mukavana lepopaikkana
  • Koirasi tuntee olonsa turvalliseksi kuljetuskopassa

Kun koirasi tietää olevansa kopassa turvassa, sen ei tarvitse stressata kuljetuskopan ulkopuolella tapahtuvasta hälinästä tai kopan siirtelystä. Myös oma stressitasosi laskee, kun tiedät koirasi voivan hyvin matkan aikana. Näin voitte levänneinä määränpäässänne keskittyä olennaiseen: koulutukseen, kisoihin tai vaikkapa leikkimiseen!

Ostamalla tämän kurssin otat askeleen kohti mukavampaa matkustamista.

Iloa harjoitteluun!

 

Meille on tärkeää, että opit ovat viimeistä huutoa, teoriat hiottu huippuunsa ja materiaali noudattaa koirien hyvinvointia edistävää koiralähtöistä ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa koulutusta. Siksipä materiaaleja uudistetaan jatkuvasti. Uudistusten myötä materiaaleja joskus myös poistuu sivuilta. Ei kuitenkaan huolta, asiasta ilmoitetaan aina ennakkoon kunkin kurssin sivulla, useita kuukausia ennen materiaalin poistumista. Ehdit siis rauhassa opiskella teoriat loppuun ja tehdä viimeisetkin harjoitukset! Ja tämähän siis vain tarkoittaa sitä, että jotakin parempaa on tulossa tilalle! Kurssi on ostettavissa 31.12.2022 saakka. Tämän jälkeen kurssi poistuu myynnistä. Kurssin ostaneille katseluoikeus materiaaliin säilyy aina 30.6.2023 saakka.