Koiraystävällinen esittäminen

Luennolla opit

  • mistä koiran esittämisessä näyttelykehässä on oikein kysymys, jotta voit tukea koirasi hyvinvointia ja menestystä näyttelykehässä
  • miten tuot koirasi vahvuudet esille, jotta koirasi saa loistaa kehässä
  • miten esität koirasi niin, että omalla esittämiselläsi tuet samalla koirasi esiintymistä. Sillä itsevarma koira esittää itsensä edukseen.

Lisäksi luennolla opit myös

  • mitä eroa on esittämisellä ja esiintymisellä ja miten näitä voi harjoitella
  • mihin sinun kannattaa keskittyä, jos haluat kehittyä handlerina
  • mihin panostaa, jos tavoitteena on kehittää koiran esiintymistä

Tämän kaiken opittuasi tiedät, mitä on taito liikkua kauniisti ja mistä se koostuu. Tiedät myös, miten toimit kehässä silloin, kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, ja miten lämmitellä koira parhaimpaan suoritukseensa ennen kehään menoa.

 

Koiraystävällinen esittäminen -luento on jatko-osa aiemmin julkaistulle Näyttelykoiran kehäkunto ja esittäminen -luennolle. Saat molemmat luennot edulliseen yhteishintaan täältä: Näyttelykoiran kehäkunto ja koiraystävällinen esittäminen -luentopaketti

 

 

Tutustu luennoitsijaan – Lue Elinan esittely alta!

 

Olen Elina Nuutinen – eläinfysioterapeutti, koirankasvattaja ja näyttelyharrastaja. Rakastan yhdistää ammattitaitoni fysioterapiasta koiranäyttelyteemaan ja levittää sanomaa hyväkuntoisesta, hyvinvoivasta näyttelykoirasta. Menetys näyttelykehässä kulkee käsi kädessä sen kanssa, miten koira esittää itsensä kehässä ja se taas on suoraan yhteydessä koiran fyysiseen kuntoon.

Olen harrastanut koiranäyttelyitä yli 20 vuotta, kasvattanut koiria 13 vuotta ja pyrkinyt oppimaan koirilta kaiken mahdollisen, mitä niiltä voi oppia. Matka on vieläkin hyvin kesken, mutta fysioterapeuttina haluan aina jakaa tietoa eteenpäin ja auttaa kaikkia pääsemään tavoitteisiinsa oman koiransa kanssa! Olen iloinen, että voin olla mukana ILOMME-tiimissä edistämässä koirien hyvinvointia.

Yritykseni Aniforma tarjoaa tietoa ja keinoja koiran hyvinvoinnin edistämiseen verkkokurssien, luentojen sekä Instagram-julkaisujen avulla. Aniforma löytyy verkosta osoitteesta www.aniforma.com ja Instagramista nimellä @koirakehakuntoon ja @elainfysioterapia_aniforma. Sähköpostilla minut tavoittaa osoitteesta elina@aniforma.com.