Juoksupuomi

Juoksupuomia voisi sanoa agilityn kuningasesteeksi. Äärimmäinen vauhti ja puomin vaativuus esteenä tekevät siitä haasteellisen kouluttaa.

Koiralta vaaditaan paljon taitoa ennen kuin voidaan olettaa sen pystyvän juoksemaan alle 30 cm leveän ja 120-130cm korkean puomin jopa 11m/s nopeudella. Juoksupuomin kouluttamisessa myös oikea-aikaisella palkkaamisella on suuri merkitys, ja myös sitä harjoitellaan kurssin eri työvaiheissa.

Juoksupuomikurssilla puomin harjoittelu on pilkottu kuuteen erilliseen työvaiheeseen, joista jokaisella on oma tärkeä roolinsa onnistuneen juoksupuomisuorituksen saavuttamisessa. Harjoittele koirasi kanssa kutakin työvaihetta niin kauan, että siinä vaadittu taito on hallussanne. Harjoitusten tarkoituksena on kehittää myös koirasi motoriikkaa. Seuraamalla työvaiheita saavutat haluamasi nopean ja varman juoksupuomisuorituksen. Välikokeet varmistavat, että olette valmiita siirtymään seuraavaan harjoitukseen.

Juoksupuomi kurssilla saat:

  • Selkeät työvaiheet, joilla etenette yhdessä kohti täyttä puomia
  • Tarkat ohjeet jokaisen työvaiheen suorittamiseen, video ja kirjalliset
  • Ohjeet käännösten harjoitteluun
  • Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Juoksupuomin harjoittelu saattaa tuntua välillä hieman haasteelliselta. Ostamalla tämän kurssin saat tarkat ohjeet edetessänne kohti nopeaa ja varmaa puomisuoritusta.

 Iloa harjoitteluun!


Päivityspaketti 14.6.2019

Kaikki kehittyy, niin myös meidän ohjeet sinulle. Tässä päivityksessä kerrotaan kuinka voit entisestään parantaa koiran kykyä hahmottaa osumat kontaktille. Päivitys löytyy videona kurssin maksulliselta puolelta.

Lisäsimme tähän päivitykseen myös ohjeet, kuinka opetat ILOMME juoksupuomilla opituilla taidoilla juoksu a-esteen kaupanpäälle.  Video-ohjeet tässä alla. Mukavia treeniä! Terkuin: Harri & Yanda


Tarjous voimassa 31.12.2023 saakka.
Kurssi on katsottavissa 31.12.2023 saakka, sen jälkeen se poistuu ILOMME-palvelusta.