Juoksupuomi

Juoksupuomia voisi sanoa agilityn kuningasesteeksi. Äärimmäinen vauhti ja puomin vaativuus esteenä tekevät siitä haasteellisen kouluttaa.

Koiralta vaaditaan paljon taitoa ennen kuin voidaan olettaa sen pystyvän juoksemaan alle 30 cm leveän ja 120-130cm korkean puomin jopa 11m/s nopeudella. Juoksupuomin kouluttamisessa myös oikea-aikaisella palkkaamisella on suuri merkitys, sitä harjoitellaan myös kurssin eri työvaiheissa.

Juoksupuomikurssilla puomin harjoittelu on pilkottu kuuteen erilliseen työvaiheeseen, joista jokaisella on oma tärkeä roolinsa onnistuneen juoksupuomisuorituksen saavuttamisessa. Harjoittele koirasi kanssa kutakin työvaihetta niin kauan, että siinä vaadittu taito on hallussanne. Harjoitusten tarkoituksena on kehittää myös koirasi motoriikkaa. Seuraamalla työvaiheita saavutat haluamasi nopean ja varman juoksupuomisuorituksen. Välikokeet varmistavat, että olette valmiita siirtymään seuraavaan harjoitukseen.

Juoksupuomi kurssilla saat:

  • Selkeät työvaiheet, joilla etenette yhdessä kohti täyttä puomia
  • Tarkat ohjeet jokaisen työvaiheen suorittamiseen, video ja kirjalliset
  • Ohjeet käännösten harjoitteluun
  • Jäsenyyden Ilomme Juoksupuomi Facebook – ryhmään
  • Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Juoksupuomin harjoittelu saattaa tuntua välillä hieman haasteelliselta. Ilomme Facebook-ryhmästä saatkin apua ja tukea. Siellä saat jakaa harjoitteluasi yhdessä muiden kanssa; voitte myös tukea ja auttaa toisianne etenemisessä. Ryhmässä on myös kouluttamiseen liittyviä videotallenteita.

Ostamalla tämän kurssin saat tarkat ohjeet edetessänne kohti nopeaa ja varmaa puomisuoritusta.

 Iloa harjoitteluun!

 

Osta kurssi lahjaksi täältä!