Agilityn treenipankki – rakenna agilityrata muutamalla esteellä

Haluatko treenata agilityä helposti ja nopeasti? Tuntuuko, että et yksin jaksa rakentaa monimutkaisia ratoja? Omatoimitreenaajan avuksi Sanni Kariniemen treenipankki!

Nyt ajatellaan agilityä uudelleen Sanni Kariniemen kanssa! Sannin treenipankista saat ideoita agilityn tehokkaaseen ja helppoon treenaamiseen. Kaikki rataharjoitukset ovat nopeasti rakennettavissa – tarvitset vain muutamia agilityesteitä ja monipuolinen rataprofiili on valmis.

Helposti muunneltavat agilityharjoitukset

Voit muunnella harjoituksia tarpeen mukaan.  Näiden agilityharjoitusten ratapiirroksilla voit tehdä joko jopa 20 esteen harjoituksen tai harjoitella erilaisia ohjausvaihtoehtoja ja hakea vauhtia lyhyillä pätkillä. 

Harjoituksista rakentuu suunnitelmallinen kokonaisuus, joka kartuttaa koirasi agilitytaitoja. Samalla sinä opit, mitkä ohjausvaihtoehdot toimivat parhaiten juuri teille. Kaikkiin harjoituksiin on tarjolla useampi eri tapa ohjata ja tehdä. Testaa kaikki vaihtoehdot ja löydä teille sopivin.

Samalla löydät myös sen nopeimman. Muista siis kellottaa ja vertailla!

Mitä treenipankki sisältää?

Treenipankissa on 10 harjoitusta, joissa harjoittelet koirasi kanssa estevarmuutta ja -fokusta. Opitte uusia taitoja ja ylläpidätte vanhoja.

Kaikissa harjoituksissa estevälit ovat pitkiä. Näin koirasi oppii, että seuraava este ei ole aina vain muutaman laukan päässä. Koirasi ei oleta ja suorita lähintä tyrkkyestettä, vaan se oppii keskittymään ja kuuntelemaan ohjausta.

Pitkät estevälit kaivavat esiin myös koirasi nopeutta. 

Harjoitukset eivät haasta vain koiraasi. Myös sinun muistisi joutuu koetukselle: saat keskittyä ohjaukseen tosissaan näissä muutaman esteen treeneissä, kun samaa kohtaa suoritetaan useampaan kertaan ja aina eri suuntiin.

Tällä kurssilla

  • Opit tuntemaan paremmin koiraasi: huomaat, millaiset ohjauskuviot toimivat ja mitkä ovat nopeimpia.
  • Koirasi oppii kuuntelemaan ohjausta myös täydessä vauhdissa 
  • Koirasi kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja sen estefokus kehittyy
  • Luottamus välillänne kasvaa: koirasi oppii työskentelemään myös etäämpänä sinusta

Tervetuloa mukaan Sannin agilitytreeneihin!