Laura Sutisen valmennusryhmä, agilityn pohjataidot

Ratatreeniä ja perusteelliset ohjeet koirasi kehonhuoltoon. Kuukausittaiset teemat ja teemaa tukevat pohjataidot: mitä muuta agilitykoirasi kaipaakaan?

Tämä valmennusryhmä sisältää Laura Sutisen muodostaman aikataulutetun osaamiskokonaisuuden, jossa vahvistetaan agilityn perustaitoja. Ryhmä sopii koirille, joiden esteosaaminen on hallussa. Koiralle rakennetaan teknisten taitojen lisäksi ymmärrystä ja fyysistä kuntoa – kaikkea, mitä agilitykoirasi tarvitsee harrastehaasteissa.

Kaikki ohjelman tehtävät ovat sovellettavissa eri taitotasoille.

Treeniohjelman rakenne

Treeniohjelman jokainen harjoituskerta on kaksiosainen: jumppa- ja lämmittelyosuutta seuraa lyhyt ratatreeni.

Jumppatreeneihin Laura on saanut inspiraatiota mm. Tanja Pitkäsen urheilukoiran fysiikkavalmennuksesta (Movewell).

Rataharjoituksessa koiraa haastetaan kuuntelutehtävin: yhdelle pohjalle rakennettu tehtävä suoritetaan joka toistolla hieman eri tavalla.

Treeniohjelma kestää kuusi kuukautta, jonka aikana edetään toimivista perusteista kohti haastavampia tehtäviä.  Tässä valmennusryhmässä rakennetaan koiran  taitoja ja fysiikkaa alusta asti tarkasti ja laadukkaasti.

Uutta materiaalia tulee kuukausittain ohjelman loppuun asti, minkä jälkeen kaikki harjoitukset jäävät saataville.

Laura Sutinen

Lauran tausta kilpaurheilijana näkyy erinomaisissa, selkeästi jäsennellyissä harjoituksissa. Tällä hetkellä Laura valmentaa aktiivisesti agilitya ja koirien fysiikkaa sekä hyppytekniikkaa.

Valmennusryhmän teemat

Ensimmäisen kuukauden teemana on hyppääminen ja hyppäämisen edellyttämät fyysiset taidot.

Toisen kuukauden teemana on hypättävistä erikoisesteistä rengas. Oheisharjoittelussa keskitytään koiran kehonhallintaan.

Kolmannen kuukauden teemana on putki. Hyppytekniikassa harjoitellaan taipumista hevosenkengällä.

Neljännen kuukauden teemana on hypättävistä erikoisesteistä pituus ja muuri. Oheisharjoittelussa nämä esteet ovat osana hyppytekniikkasarjaa.

Tervetuloa mukaan!