Laura Sutisen valmennusryhmä, agilityn pohjataidot

Tämä valmennusryhmä sisältää Laura Sutisen muodostaman aikataulutetun osaamiskokonaisuuden. Treeniohjelmassa kehitetään agilityn pohjataitoja. Koiralle rakennetaan niin taitoja kuin ymmärrystä ja fyysistä kuntoakin agilityn erilaisiin haasteisiin. Aloitetaan hyppäämisestä ja edetään kohti muita esteitä ja rataharjoituksia. Kaikki ohjelman tehtävät ovat sovellettavissa eri taitotasoille.

Treeniohjelman jokainen harjoituskerta on kaksiosainen: jumppa- ja lämmittelyosuutta seuraa lyhyt ratatreeni.

Treeniohjelma kestää kuusi kuukautta, jonka aikana edetään toimivista perusteista kohti haastavampia tehtäviä.  Tässä valmennusryhmässä rakennetaan koiran  taitoja ja fysiikkaa alusta asti tarkasti ja laadukkaasti. Uutta materiaalia tulee kuukausittain ohjelman loppuun asti, minkä jälkeen kaikki harjoitukset jäävät saataville.

Lauran tausta kilpaurheilijana näkyy erinomaisissa, selkeästi jäsennellyissä harjoituksissa. Nyt Laura valmentaa aktiivisesti agilitya ja koirien fysiikkaa sekä hyppytekniikkaa.

Ensimmäisen kuukauden teemana on hyppääminen ja hyppäämisen edellyttämät fyysiset taidot.

Rataharjoituksessa koiraa haastetaan kuuntelutehtävin: yhdelle pohjalle rakennettu tehtävä suoritetaan joka toistolla hieman eri tavalla.

 

Tervetuloa mukaan!