Agilityn alkeet

Parhaimmillaan agility on koiran ja ohjaajan saumatonta yhteistyötä: iloa ja riemua. Seuraamalla ILOMME -agilitypolkua tuot harjoitteluunne rutkasti laatua.

Tällä kurssilla opit, kuinka kouluttaa koirallesi agilityn alkeet oikein. Harjoitusten avulla etenette kohti valmista ja estevarmaa suoritusta. ILOMME agilityn alkeet on tuoreimpaan tietoon pohjautuva tapa kouluttaa agilitya koirallesi. Agilityn taitojen lisäksi haluamme opettaa sinulle myös kykyä huomioida ja muokata koirasi mielentilaa, niin että se oppisi parhaimmalla ja turvallisimmalla tavalla tätä hienoa lajia. Rento ja rauhallinen koira oppii esteet nopeasti ja täsmällisesti. On siis tärkeää huomioida mielentila, jossa koirasi uusia taitoja opettelee.

ILOMME menetelmä minimoi koulutuksessa käytettyjen, koiraa kuluttavien toistojen määrän. Tämä menetelmä on uskomattoman tehokas!

Koulutuksemme perustuvat ajantasaisiin tutkimuksiin koirien muistista, tietoisuudesta ja oppimiskyvystä. Haluamme, että saatte aikaan pysyviä oppimistuloksia, joiden avulla suorituksistanne tulee varmoja. ILOMME-menetelmällä agilityn kouluttaminen ei ole vaikeaa, koska kurssin harjoitukset ovat yksinkertaisia. Kaikilla vaiheilla on oma tärkeä merkityksensä ja tämän vuoksi suosittelemme seuraamaan ohjeita tarkasti.

Kurssilla opit totuttamaan koirasi agilityn esteisiin ja välineisiin. Annamme sinulle tähän vinkkejä ja neuvoja – näin toimimalla koirasi saa heti alusta saakka positiivisia kokemuksia agilityn maailmasta ja oppiminen nopeutuu. Kurssi sisältää harjoituksia, joissa käytte läpi esteiden kouluttamisen perusteet: hyppy, putki, kepit, rengas, pituus ja muuri.

Agilityn alkeet -kurssilla opit:

  • Kouluttamaan koirallesi erityyppisten hyppyesteiden suorittamisen
  • Kouluttamaan koirallesi putkiesteen suorittamisen
  • Kouluttamaan koirallesi 2 x 2 keppikoulutuksen perusteet
  • Palkkaamaan koiraasi agilitysuorituksessa
  • Huomioimaan koirasi osaamisen etenemisen eli opit nostamaan kriteeriä

Seuraamalla ohjeita ja videoituja esimerkkejä onnistut koirasi kanssa varmasti ja vältät yleisimmät virheet kouluttamisessa. Esimerkkivideoilla esiintyvät koirat ovat vasta-alkajia ja ne tekevät harjoitukset ensimmäistä kertaa. Ennen kuin aloitat Agilityn alkeet –kurssia, suosittelemme sinua kouluttamaan koirallesi neljä peruskäytöstä. Opit lisää hyvän koulutuksen perusteista Koiran oppiminen ja tunteet luennolla.

Ostamalla tämän kurssin aloitatte yhteisen agilitymatkanne.

Iloa harjoitteluun!

 

 

Meille on tärkeää, että opit ovat viimeistä huutoa, teoriat hiottu huippuunsa ja materiaali noudattaa koirien hyvinvointia edistävää koiralähtöistä ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa koulutusta. Siksipä materiaaleja uudistetaan jatkuvasti. Uudistusten myötä materiaaleja joskus myös poistuu sivuilta. Ei kuitenkaan huolta, asiasta ilmoitetaan aina ennakkoon kunkin kurssin sivulla, useita kuukausia ennen materiaalin poistumista. Ehdit siis rauhassa opiskella teoriat loppuun ja tehdä viimeisetkin harjoitukset! Ja tämähän siis vain tarkoittaa sitä, että jotakin parempaa on tulossa tilalle! Kurssi on ostettavissa 31.12.2022 saakka. Tämän jälkeen kurssi poistuu myynnistä. Kurssin ostaneille katseluoikeus materiaaleihin säilyy aina 30.6.2023 saakka.