Ilomme kokemuksia

Mikään ei ilahduta niin kuin onnellinen koira ja koiran omistaja! Olemme koonneet tälle sivulle käyttäjiltämme saamaa palautetta.

 

18.2.2021

Mari Lappalainen kurssista Laura Sutisen valmennusryhmä: agilityn pohjataidot

13.12.2020

Agility Coach & Trainer Jessica van den Langenberg (kurssista Agilityn trenipankki)

”The course is simple enough -yet good stuff to practice and gets more challenging as lessions progress. ”

 

6.12.2020

Sanni Lanne /Instagram

”Ostin @ilommedogtraining jäsenyyden, kun oli joulukalenteri tarjouksessa. Oon nyt niin innoissani tästä ja oon saanut ihan sikana uusia ideoita ja motivaatio ta treenaamiseen! Tästä lähtee Hilman kanssa tehokuuri kontakteille ja kepeille, jos saatais tän keppikurssin avulla meille tehtyä kepit! ”

5.5.2019

Tiina Harju Instagramissa

Tässä on ollut vähän kaikenlaista mielen ja sydämen päällä viime aikoina. Motivaatio on seikkaillut välillä teillä tietämättömillä. Se on näkynyt mm.agilityssa, kun olen keskittynyt enemmän miettimään, miten edetä Sykkeen kanssa. Joka suunnalta tulee ohjeita, neuvoja ja vinkkejä. Vähemmästäkin iskee ahdistus. Sitten kuulin nämä lauseet: ”Siinä Suomi jää jälkeen, että me on keskitytty paljon enemmän siihen ohjaamiseen ja ohjaustekniikoihin. Meidän agilitykulttuurihan lähtee sieltä, että ohjaaja ohjaa, tekee sen radan ja koiran ei tarvitse kuin seurata ohjaajaa. Keski-Euroopassa on menty jo pitkään niin, että koiran osaaminen on se olennainen juttu. Ei niinkään se, että mitä se ohjaaja tekee.” 

ILOMME Juoksupuomiprojekti on avannut omia silmiäni ihan uudenlaisella tavalla kouluttaa ja harjoitella agilitya. Se on myös muuttanut käsitystäni itse lajia kohtaan kokonaisuutena. En halua meille sellaista koira/ohjaaja-suhdetta, missä minä juoksen koiran edellä ja ikään kuin jarruttamalla varmistan, ettei se ajaudu väärille esteille. Ei. Haluan sellaisen agilitykoiran, joka menee rataa vapaasti ja virtaavasti, informatiivisesti kerrottuna. Itsenäisesti.

Siksi lähdin mukaan Sanni Kariniemen ”Ajatteleva agilitykoira” kurssille ❤️. Tämä on se palapelin kauan kaivattu, puuttuva palanen.

 

13.5.2019

Tiina Harju: Sanni Kariniemen Ajatteleva agilitykoira -vertaistukiryhmässä

Tuntuu kuin koira olisi mennyt kokonaisen valovuoden verran omassa kehityksessä eteenpäin. ????Tästä me ei luovuta koskaan!

 

13.5. 2019

Tiina Harju Instagamissa

Tiukasti mee kaarteeseen ja suoralla PAINA! ???????????? Tänään kysyttiin, että mitä ihmettä olen tuolle koiralle syöttänyt????. Ihan vaan Sanni Kariniemen oppeja ajattelevasta agilitykoirasta ????

Video kertokoon loput – ❤️SYKE❤️ 

 10.7.2019

Tiina Harju

Olen ollut ILOMME kursseihin äärettömän tyytyväinen, vaikka minulle sanottiin, ettei verkkokursseilla voi oppia. Minä olen oppinut niillä ylivoimaisesti eniten ja se näkyy koirassakin. 

 

Seuraa Tiinaa ja Sykettä Instagramissa Eloa&sykettä  sekä muita kurssillamme treenaajia #ajattelevaagilitykoira #ilomme

 

15.5.2019

Marika Väisänen Ajatteleva agilitykoirakurssista:

 

Mitä sain kurssilta?

16.5.2019 Kati Hanhineva: Loppu remmirähinälle- kurssista

16.5.2019 Kati Hanhineva: Loppu remmirähinälle- kurssista apua agilityyn

 

23.4.2019

Emma Lahtinen ja Kelmi: Sanni Kariniemen Ajatteleva agilitykoira -kurssista

Sannin kurssi on ollut huippu! Kurssin rakenne on selkeä ja treenivideot erilaisten koirien kanssa avaa tekstiä hyvin. ????

Kelmi on kurssin avulla pystynyt treenaamaan tosi laadukkaasti. Hallilla käydään maksimissaan kerran viikossa, toistoja/treenejä on paljon vähemmän edellisiin koiriin verrattuna. Kun perusasiat on hallussa, on niiden päälle helppo ollut rakentaa vaikeampia juttuja. Myöskään nuori ikä ei ollut este, sillä harjoitusten tasoa on pystynyt itse säätelemään. Kurssilta saatiin hyviä treenivinkkejä ja etenkin niitä ajatuksia tulevaisuuteen!
Kiitos! ❤️

Kelmi

20.4.2019

Iina Flyktman ja Mimosa: Sanni Kariniemen Ajatteleva agilitykoira-kurssista

 

Jaa ystävillesi: