Liity jäseneksi

Jäsenenä kaikki ILOMME-materiaali on käytössäsi 24/7. Saat käyttöösi myös uudet materiaalit!

Mitä etua saat jäsenenä?

Saat rajattoman käyttöoikeuden kaikkeen verkkosisältöömme. Tekemistä, katsottavaa ja opiskeltavaa riittää ihan kaikille pikkupennuista aktiiviharrastajiin.

Jäsenyytesi on voimassa valitsemasi laskutuskauden (1 kk, 6 kk, 12 kk) kerrallaan. Ei sitoutumispakkoa, voit perua tilauksen silloin kun haluat.  Lisäksi ILOMME-kouluttajat tuottavat sinulle joka kuukausi uutta sisältöä.

 

OSTA JÄSENYYS

 

Kaiken tämän saat jäsenenä

  • KAIKEN sisällön käyttöösi rajoituksetta
  • Yli 500 videota koiran peruskouluttamisesta fysiikan huoltoon, nose workiin ja agilityyn
  • Kursseilla selkeät, suomenkieliset ohjeet
  • Uutta sisältöä joka kuukausi
  • Maksu valitsemallasi laskutusvälillä
  • Ei sitoutumispakkoa, voit perua tilauksen milloin haluat

 

OSTA JÄSENYYS

 

Huomaathan, että jäsenyyden ostettuasi sivusto näyttää pitkälti samalta, mutta kaikki harjoitusvideot ovat heti katsottavissasi ja harmaat lukot ovat kadonneet. Jäsenyyden ostettuasi voit halutessasi edelleen ostaa myös yksittäisiä kursseja, jotka pysyvät käytössäsi vaikka katkaisisit jäsenyytesi.

Me ILOMME-palvelussa uskomme yhdessä tekemisen iloon.

Mitä pidemmän laskutusvälin valitset, sen halvemmalla materiaalit saat!
Laskutusväli 1 kk: jäsenyys 12,90 € / kk
Laskutusväli 6 kk: jäsenyys 11,30 € / kk
laskutusväli 12 kk: jäsenyys 9,90 € / kk

 

OSTA JÄSENYYS

 

Meille ILOMMElle on tärkeää, että opit ovat viimeistä huutoa, teoriat hiottu huippuunsa ja materiaali noudattaa koirien hyvinvointia edistävää koiralähtöistä ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa koulutusta. Siksipä materiaaleja uudistetaan jatkuvasti. Uudistusten myötä materiaaleja joskus myös poistuu sivuilta. Ei kuitenkaan huolta, asiasta ilmoitetaan aina ennakkoon kunkin kurssin sivulla, useita kuukausia ennen materiaalin poistumista. Ehdit siis rauhassa opiskella teoriat loppuun ja tehdä viimeisetkin harjoitukset! Ja tämähän siis vain tarkoittaa sitä, että jotakin parempaa on tulossa tilalle!

Jaa ystävillesi: