Herr Güntherin hautajaiset

Lepää rauhassa – Rest in peace. Nämä ovat koirani hautajaiset. Kyllä elämä taas iloksi muuttuu ja pian kaikki näyttää taas kauniilta.

Herr Günther

Tässä me nyt kävellään yhdessä tämä viimeinen lenkki. Minulla on silmät märkänä, nenä räkäisenä ja kaikki mitä sinusta on, on tässä purkissa. Yanda on ottanut paikkasi polulla kärjessä. Minun on päästettävä sinusta nyt irti vaikka käteni muistavat vielä turkkisi. Tein kaikkeni että saisit elää hyvän elämän. Ja itken silti. Me jotka jäimme jälkeesi, kannamme sinua aina mukanamme.

Meillä on ikävä sinua

Trust Your Heart – Dio 27.4.2010 – 18.9.2019

Oli bordercollie joka osallistui tutkimukseen, jossa pyrittiin selvittämään ympäristön vaikutuksia perinteisen koiranpito-filosofian mukaisen (Pavlov – Lorenz – Skinner) / eläinten kognitio, evoluutio psykologia ja neurologian tutkimukseen perustuvan ja koiralle sopivan kehitysympäristön välillä.

Kokeen tein minä, koiriin erikoistunut eläintenkoulututtamisen ammattilainen, jolla on pitkä kokemus sekä vietti ja lauma teoriasta, ja aivan viimeaikaisista akateemisen maailman hyväksymistä faktoista siitä; miltä tuntuu olla koira.

Tämä tutkimusmatka on kestänyt kohta 40 vuotta ja se alkoi hetkestä jolloin tapasin ensimmäisen koirani. Se saa jokapäiväisen voimansa siitä rakkaudesta jonka tuo tapaaminen herätti.

Kiitos Herr Günther, maailman ensimmäinen Ilomme koira!

Kuvia hautajaisista

Yksi polku johti kiveltä toiselle. Mikäs kiire meillä tässä. Käydään tämä viimeinen lenkki kaikki kolme yhdessä.
Se, että jokin on päättynyt, ei tee sitä olemattomaksi. Kerran eletyn kaiku on aina mukana.
Tämä on kasa tuhkaa, sinä jatkat muistoissa.
Herr Gunther piti kuplien puhaltelusta veden alla nenällään. Tämä puro oli erityisen hyvä paikka sille. Nyt se sai viedä tuhkasi mukanaan.
Jaa ystävillesi:

Lisää kommentti