Harrin matkassa

Harrin matkassa on videoblogi jossa mennään koirien kanssa lenkille, keskustellaan kaikesta ja tietenkin myös koirista. Mukana vieraita joita yhdistää rakkaus koiriin ja koiraharrastukseen.

Sarjan uusi jakso julkaistaan täällä joka viikko perjantaisin.


Osa 3 – Vinkkejä koirakuvaukseen

Harrin matkassa osassa 3 Tiina Haring, mestarivalokuvaaja antaa ammattilaisen vinkkejä oman koiran kuvaamiseen.

Katso jakso nyt


Osa 2 – Uusia näkökulmia koirasta

Sarjan toisessa osassa keskustellaan miksi koirat haukkuvat ovikelloa tai miksi ne kiskovat niin mielellään hihnassa. 

Ohjelmassa mainittu kirja:

Yuval Noah Harari: Sapiens: Ihmisen lyhyt historia, Bazar, 2016. ISBN 978-952-279-470-3.

Katso jakso nyt


Osa 1 – Koiran uudelleen sijoittaminen

TuiTui ja Minni yhteisillä päiväunilla

Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan koiran antamisesta uuteen kotiin ja päätökseen johtaneista syistä. Mitä jos koira on onnellisempi hoitoperheessä kuin kotonaan? Pitäisikö koiran mielipidettä silloin kuunnella?

Harri kertoo miksi TuiTui ei enää asu hänellä vaan on muuttanut uuden omistajan luo ja elää vaikeastimäärittelemättömässä parisuhteessa labbisnartun Minnin kanssa.

Vieraana Tiina Haring. Tämä on ensimmäinen jakso video blogi sarjassa – Harrin matkassa.

Katso jakso nyt

Sarjassa mukana

Harri Katainen

Minä, mää ja meitsi – Harri Katainen

Eläintekouluttaja ja hyvinvoinnin puolestapuhuja jonka intohimo koirat ovat olleet lapsesta saakka. Puhun mielelläni eläinten oikeuksien ja luonnon monimuotoisuuden puolesta. Kaikki ohjelmassa esitetyt kommentit ovat minun eivätkä edusta välttämättä Ilomme palvelun virallista linjaa. Kuten savossa yleensä, murre on paksua ja vastuu kuulijalla. Piipin voi itse lisätä jos kirosana pääsee livahtamaan eetteriin.

Ohjelmaan voi lähettää koira-aiheisia kysymyksiä joita sitten käsitellään mahdollisuuksien mukaan.
Kysymykset voi lähettää tänne: harri@ilomme.fi

Herr Günther

Herr Günther avustaa kaikessa ja aina on palveluksessa. Ne jotka muistaa Herr Güntherin agility kentiltä, täällä hän viettää eläkepäiviään ja lähettää terveisiä. Tämä lempeä jätti toimii iso-veljenä perheen kaikille muille koirille.

Herr Günther pitää miesten töistä ja pitää puutarhat kosteina

Yanda

Tämä mustavalkoinen söpösilmä on Yanda. Yanda on shingalia ja tarkoittaa juokse tai niin Sri Lankalainen kalastaja minulle huusi, kun päiväntasaajan helteessä pyrin merta kohti. Minusta se on sopiva nimi tällaiselle border-collie tytöselle. Yandan kanssa treenataan aksaa silloin kun siltä tuntuu. Kaikki jotka muistaa 90 -luvulta vapaan kasvatuksen, niin paljon on niistä ajoista opittu. Yandan vapaan kasvatuksen seikkailuita voitte kokea kanssani täällä sekä somessa häshtägillä #kahvilakerjääjä.

Ihanaa kesäpäivää kaikille!

Jaa ystävillesi:

Lisää kommentti