Arkitaitojen julkkarit: Jirka Vierimaa 21.4.

Koiran koulutuksen alkeet – Arkitaidoissa alkuun Jirka Vierimaan verkkokurssilla” julkaistiin kevään kunniaksi!

Jos et päässyt julkkarijuhliin paikalle, tallensimme tilaisuuden sinua varten. Tervetuloa tutustumaan Jirkaan, kurssiin sekä ILOMME-tiimiin!

Koiran kouluttaminen verkossa ei ole ollut koskaan näin helppoa: katso julkkariliven tallenne ja pääset kuulemaan, mitä kurssin suunnitellut Jirka Vierimaa kertoo kurssista.

Jirkaa kannattaa todellakin kuunnella, sillä hän on kouluttanut yli 7 000 koiraa, joten häneltä löytyy todella paljon kokemusta erilaisten koirien kanssa toimimisesta.

Mitä ovat koiran arkitaidot?

Arkitaidoilla tarkoitetaan sellaisia taitoja, joita jokaisen koiran olisi hyvä hallita, jotta elämä ihmisten maailmassa olisi sujuvaa ja helppoa.

Jirka on tällä verkkokurssilla pilkkonut arkea helpottavat taidot pieniin harjoiteltaviin palasiin, joten sinun on todella helppo itse kouluttaa koiraasi tämän verkkokurssin avulla.

Julkkareille osallistuneet esittivät Jirkalle ennakkoon kysymyksiä, tällä videolla kuulet Jirkan vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Millaista palkkaa Jirka suosittelee, jos namit ja lelu eivät kelpaa koiralle?
  • Millaisia vinkkejä reaktiivisen koiran kanssa elämiseen?

Arkitaidot ovat jotain sellaista, jota voi harjoitella sekä aikuisen että pentu koiran kanssa. Tämä kurssi sopii siis kaiken ikäisille ja rotuisille koirille!

Klikkaa tiesi iloiseen arkeen: Koiran koulutuksen alkeet – Arkitaidoissa alkuun Jirka Vierimaan verkkokurssilla