ILOMME BLOGIT

Tervetuloa ILOMME blogeihin! Blogeissamme käsitellään koira-arkea ja harrastamista monipuolisesti ja kaunistelematta, kuitenkin aina positiivisella otteella, ilon pilke silmäkulmassa.

Toivomme, että blogimme saavat sinut hyvälle tuulelle ja tarjoavat ajattelemisen aihetta. Kenties löydät myös neuvoja ongelmiin, joiden kanssa olet painiskellut.

Esittelemme tällä sivulla ILOMME blogeja säännöllisesti kirjoittavat bloggarimme. Lisäksi silloin tällöin julkaisemme vierailevien kirjoittajien blogeja aiheista, jota ovat herättäneet mielenkiintomme.

Voit myös tilata sinua eniten kiinnostavat blogit suoraan sähköpostiisi. Tällöin saat automaattisesti tiedon uuden blogin ilmestymisestä.

LUE BLOGEJA

Tilaa kaikki uudet blogit sähköpostiisi tästä!

 

Jotta löytäisit helpommin sinua kiinnostavat aiheet, olemme jaotelleet blogimme kahteen kategoriaan: agilityaiheisiin kirjoituksiin sekä yleisimpiin kirjoituksiin koirista. Voit myös tilata ilmoituksen vain sinua eniten kiinnostavista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi.

 

Tutustu blogeissamme äänessä oleviin kouluttajiin ja koiraharrastajiin:

 

Harri Katainen on ILOMME perustajajäsen, eläintenkouluttaja, agilityvalmentaja ja puita halaileva ituhippi.

Harri kirjoittaa blogissaan arjestaan koiriensa Yandan ja Herr Güntherin kanssa. Blogista saat myös pohdittavaa ja vinkkejä niin kotikoiran kuin agilitykoiran koulutukseen.

Harri pitää myös vlogia, jossa mennään koirien kanssa lenkille, keskustellaan kaikesta ja tietenkin myös koirista. Mukana vieraita joita yhdistää rakkaus koiriin ja koiraharrastukseen.

Lue Harrin blogikirjoituksia täältä! 

 

 

Pennun perustaidot

Heidi Annala, luonnonlapsi ja kävelevä ilopilleri.

Blogissaan ILOMME kouluttaja Heidi kertoilee värikkäästi kahden kelpiensä, Kupin ja Isku-pennun, elämästä. Heidi treenaa ja valmentaa agilityä, mutta kirjoituksissa käsitellään usein myös koira-arkea. Heidi antaa blogeissaan usein hyviä treenivinkkejä.

Lue Heidin pirskahtelevaa blogia täältä!

 

 

Henna Kyllönen on innokas koiraharrastaja, joka mielellään haastaa itseään koiran koulutuksen parissa.

Hennan kirjoituksissa kuullaan hänen ja käyttölinjaisen cockerspanielin, Riemun, agilityharrastuksen etenemisestä.  Muutaman vuoden agilitytauon jälkeen Henna huomasi lajin kehittyneen melkoisesti. Myös omat ajatukset agilitystä olivat muuttuneet. Ensisijaisesti Henna on kiinnostunut Riemun kouluttamisesta osaavaksi agilitykoiraksi. Kilpaileminen tulee, jos on tullakseen.

Hyppää Hennan ja Riemun mukaan täältä!

 

 

Kirsi Korhonen on ilon ja positiivisuuden kautta kouluttava agilityharrastaja.

Blogissa seurataan Kirsin ja bordercollie Mizzin agilityharjoittelua ja elämää. Mizz on Kirsille ennen kaikkea perheenjäsen ja harrastuskaveri. Tekemisen ilo näkyy hienosti videoilla, joita Kirsi kuvaa treeneistä ahkerasti.

Seuraa Kirsin ja Mizzin iloista menoa täältä!

 

Haluatko saada vinkkejä, tietoa uusista kursseista ja tarjouksistamme? Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaiken tämän suoraan sähköpostiisi.

Jaa ystävillesi: