Hyvinvointi alkaa ymmärryksestä

Black Friday vs Älä osta mitään

Black Friday, Yhdysvaltojen kiitospäivän jälkeinen alennusmyyntipäivä rynnistää vuosi vuodelta vahvemmin Suomenkin markkinoille. Somefeedeissä joka toinen postaus voivottelee ilmastonmuutosta, joka toinen huutaa ”Osta, osta, osta!”. Miten tähän tulisi suhtautua?

ILOMME harkitsi asiaa ja päätti mieluummin osallistua Älä osta mitään -päivään. Tämän maailmanlaajuisen kampanjapäivän tarkoitus on herätellä meitä pohtimaan kulutusvalintojamme ja pidättäytymään ostohysteriasta. Jokainen ostamamme tuote on kuluttanut luonnonvaroja, kun se on valmistettu ja kuljetettu meille. Sen elämä jatkuu kaatopaikalla vielä pitkään sen jälkeen, kun me olemme sen jo hylänneet.

Saadaksemme ilmaiseksi elää virtuaalista elämäämme sosiaalisessa mediassa, luovutamme vastineeksi suuren määrän tietoa itsestämme. Markkinoijat tietävät meistä usein enemmän kuin puolisomme (facebookin algoritmi kuulemma tietää raskaudet ja avioerotkin ennen puolisoitamme) ja käyttävät sitä surutta hyväkseen luodakseen meille ostotarpeita.

ILOMME haastaa sinut oppimaan lisää koirastasi ja nauttimaan hänen seurastaan, ostamatta yhtään mitään.

Istuudu siis kotisohvallesi tänä mustana perjantaina ja kuuntele luento ”Hyvinvointi alkaa ymmärryksestä”  ILMAISEKSI. Tällä hyväntuulisella luennolla kuulet elävän elämän esimerkkejä ja opit mm:

  • Miten koirasta on tullut kesykoira? Mikä teki koirasta koiran?
  • Koiralla on oikeus olla koira, mutta mikä se koira oikein on?
  • Mitä koira saa yhteiselostaan ihmisen kanssa?
  • Saat työkaluja ihmisen parhaasta ystävästä huolehtimiseen

Olethan huomannut, että ILOMME tarjoaa runsaasti materiaalia ihan ilmaiseksi?

Nämä kurssit auttavat sinua ymmärtämään koiraasi paremmin ja opit koulutusmenetelmän, jossa koirallasi on mahdollisuus tehdä valintoja. Kokemus mahdollisuudesta vaikuttaa elämäänsä omilla teoillaan on äärimmäisen tärkeä kaikkien elollisten olioiden hyvinvoinnille. Se on kuin pääsisi vapaaksi vankilasta.

Koirasi rakastaa sinua, vaikka verkkarisi olisivat viime vuosituhannelta tai vaikka vain viime sesongilta. Rakkautta ei voi ostaa rahalla, sen voi ansaita teoilla ja läsnäololla. Tee valinta.

Peace & Love,

ILOMME

Jaa ystävillesi:

Lisää kommentti