LAHTI: Ajatteleva Agilitykoira – valmennus

Aika aloittaa ajattelu? Tulevaisuuden agilitykentillä kuunteleminen ja ajatteleminen ovat tärkeimpiä taitoja. Osaatko sinä kouluttaa koirallesi nuo taidot?

Sanni Kariniemi on jäsentänyt agilityn ajattelun ja kuuntelemisen perustaidot todella kattavaksi paketiksi ILOMME verkkokurssilla.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada koirasi kanssa laadukasta opetusta ihan livenä sekä harjoitella samanaikaisesti itsenäisesti verkossa!

Jos haluat luoda tai vahvistaa sinun ja koirasi agilityharrastukselle vankkaa perusosaamista, ovat nämä kokonaisuudet sinua varten! 
Kurssit on tarkoitettu vähintään 10 kuukauden ikäisille koirille ja yhdelle kurssille otetaan 5 koirakkoa. Treeniaikaa on 2 h / ryhmä.

Lähdin mukaan Sanni Kariniemen ”Ajatteleva agilitykoira” kurssille ❤️. Tämä on se palapelin kauan kaivattu, puuttuva palanen. Tuntuu kuin koira olisi mennyt kokonaisen valovuoden verran omassa kehityksessä eteenpäin. ????Tästä me ei luovuta koskaan! ” -Tiina Harju & Syke

Lue lisää käyttäjäpalautetta kursseistamme.

Mitä?

AJATTELIJAT 1: Ajatteleva Agilitykoira 1&2 (verkkokurssit) + 4 valmennuskertaa (5 koirakkoa / 2h)

Onko sinulla kotonasi vielä ajattelua aloittava tulevaisuuden lupaus? Kurssilla harjoitellaan kuuntelun perusteita ja luodaan vahvaa perusosaamista. Kurssi sopii yli 10 kk ikäisille koirille. 
Kurssi kestää 4 kk ja valmennukset ovat kerran kuukaudessa. Verkkokurssit tukevat itsenäistä harjoitteluasi. Itsenäisen harjoittelun aikanakin valmentaja on tavoitettavissasi, verkossa.
Valmennuspäivät:
Lauantait 18.4, 9.5, 13.6 & 4.7.  klo 10:00-12:00 HUOM! 18.4. PERUTTU, UUSI AIKA 4.7.
Hinta: 170€ (verkkokurssien arvo 98€)

AJATTELIJAT 2: Ajatteleva Agilitykoira 3&4 (verkkokurssit) + 4 valmennuskertaa (5 koirakkoa / 2h)

Ajattelua sovelletaan lyhyille ratapätkille, jossa haastetta voidaan lisätä tason mukaan. Kurssi sopii koirille, joiden kuuntelu-ja erottelutaitoja halutaan nostaa seuraavalle tasolle!
Kurssi kestää 4 kk ja valmennukset ovat kerran kuukaudessa. Verkkokurssit tukevat itsenäistä harjoitteluasi. Itsenäisen harjoittelun aikanakin valmentaja on tavoitettavissasi, verkossa.
Valmennuspäivät:
Lauantait 18.4, 9.5, 13.6 & 4.7.  klo 12:00-14:00 HUOM! 18.4. PERUTTU, UUSI AIKA 4.7.
Hinta: 170€ (verkkokurssien arvo 118€)

Kurssin kouluttajana toimii aina iloinen ja positiivinen Emma Lahtinen. 

Missä?

Valmennukset tapahtuvat Lahdessa, osoitteessa Vipusenkatu 25 (Korkeavire Oy:n halli). 
Nettikurssi kulkee mukanasi missä tahansa 🙂

 

Ilmoittaudu osoitteeseen tiimi@ilomme.fi ja varmista paikkasi heti! 

”Moi!

Olen Emma: crazy dog lady, agilityhullu ja aina eläinten puolella. Agilityharrastus on vienyt mukanaan jo 10 vuotta. Tällä hetkellä laumassani on kolme borderterrieriä.

Olen toiminut seurakouluttajana 15-vuotiaasta, täysi-ikäisenä siirryin kouluttamaan lahtelaiseen koira-alan yritykseen ja tällä hetkellä valmennan Pro Perrolla Kuopiossa.

Kouluttajana olen kannustava ja pyrin löytämään jokaisesta harjoituksesta aina jotakin positiivista. Agilityfilosofiani painottuu koiran vauhdin maksimoimiseen ja estetaitojen kehittämiseen. Kaikkein tärkeimmät askeleet agilityharrastuksessa ovat nimenomaan juuri ne ensimmäiset. Ne määräävät hyvin pitkälti sen, millainen polku sinua ja koiraasi odottaa! 

Koiralähtöisyyden ja vahvan agilitypohjan kannattajana Sannin ILOMME-kurssien takana on helppo seisoa. Toivottavasti nähdään kursseilla! 🙂 – Emma  ”

 

Jaa ystävillesi: